Hotell i Moneglia i Cinque Terre

B&B Castello Monleone

Rum Fresia Rum Lilium Rum Iris
 
B&B Castello Monleone är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Castello Monleone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gillar ni panoramisk utsikt och historisk atmosfär så är B&B Castello Monleone något för dig. Den imponerade borgen från 1800-talet, som är en del av en fästning från 1173, har sin egen park med exotiska plantor och en stig som enkelt och bekvämt (ca 150 meter) leder ner till stranden, tågstationen och centrum av Moneglia.

Frukosten serveras på portion antingen inomhus i den trevliga frukostmatsalen eller utomhus i parken med utsikt över havet. Det finns gratis parkering som kan vara till en stor fördel då det är dyrt och krångligt att parkera här. Stället ligger fint till mitt i Moneglia med goda tågförbindelser, så man har egentligen inte behov för den.

Läs mer om B&B Castello Monleone

Dubbelrum Fresia med havsutsikt
- Fin och rymmligt rum på andra våningen med freskmålat tak och utsikt över Moneglia och havet. Rummet har privat badrum med toalett, duch och hårtork. Rummet har inte aircondition då de tjocka murarna håller värmen ute även under sommaren. Det finns plats för extra säng.
Dubbelrum Lilium med havsutsikt
- Fin och rymmligt rum på första våningen med freskmålat tak och utsikt över Moneglia och havet. Rummet har privat badrum med toalett, duch och hårtork. Rummet har inte aircondition då de tjocka murarna håller värmen ute även under sommaren. Det finns plats för extra säng.
Dubbelrum Iris utan havsutsikt
- Fin rum med trägolv på andra våningen. Rummet har en läshörna och privat badrum med toalett, duch och hårtork. Rummet har inte aircondition då de tjocka murarna håller värmen ute även under sommaren. Det finns plats för extra säng.
Dubbelrum Tulipano med havsutsikt
- Mindre rum med trägolv och havsutsikt på andra våningen. Rummet har privat badrum (ute i korridoren) med toalett, duch och hårtork. Rummet har inte aircondition då de tjocka murarna håller värmen ute även under sommaren. Det är inte möjligt med extra säng.

OBS: Vid uppehåll på minst 7 nätter har gästerna fri tillgång till det gemensamma köket. Gäster som stannar mindre än 7 nätter har tillgång till kylskåp och förvaring av frukt och dryck.

Dölj texten
 
 
search map