Semesterbostad i Moneglia i Cinque Terre

Appartamenti Giada

Giada huvudbyggnad Utsikt över torget från huvudbyggnaden Casa dei Pescatori
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Giada ligger i centrum av den trevliga byn Moneglia, som ligger ca. 15 minuters körsel från Sestri Levante och ca. 15-30 minuter med tåg från de berömda byarna i Cinque Terre - Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore.

Lägenheter i centrum nära stranden

Det finns totalt 20 lägenheter som alla ligger i olika byggnader i det genuina historiska centrum. De flesta är dock placerade i huvudbyggnaden (med hiss) vid torget där man checkar-in oavsett vilken lägenhet man bokat. Man har från samtliga lägenheter nära till den fina sandstranden och till varje lägenhet hör en parkeringsplats.

Läs mer om Appartamenti Giada

Flera byggnader

Lägenheterna ligger alla i centrum men inte i samma byggnad. De flesta lägenheter finner man i huvudbyggnaden medan övriga lägenheter ligger för sig själv runt omkring i den gamla stadsdelen. Samtliga lägenheter håller dock samma standard och ligger i praktiken med samma avstånd till såväl affärer, restauranger och den sköna sandstranden. I Moneglia finner man många bra restauranger och flera inköpsmöjligheter. Vill man storhandla rekommenderar vi att man gör det i den stormarknad i Sestri Levante som ligger i stadsdelen Riva Trigoso precis innan man kommer till Moneglia, här finns även områdets bästa strand.

Sympatiska värdar

Lägenheterna ägs av den mycket sympatiska Franco, som tillsammans med sin medhjälpare Rita också står för den dagliga driften. Rita har en ängels tålamod, är otroligt hjälpsam och förklarar och berättar mer än gärna om området. Både Franco och Rita kan området som rinnande vatten och hjälper gärna till med att rekommendera exempelvis restaurang för kvällen.

Huvudbyggnad med reception och hiss

Check-in sker i receptionen i huvudbyggnaden (med hiss) där Franco eller Rita tar emot och följer sedan med till rätt lägenhet. Lägenheterna blir renoverade på löpande band och alla framstår som fina men olika inredda. Extra säng kan vara en bäddsoffa, våningssäng, utdragbarsäng eller ihopfällbarsäng.

Hemtrevliga lägenheter

Alla lägenheter är enkelt möblerade och utrustade med satellit-TV, tvättmaskin, strykjärn, strykbräda och tvättställning, (skulle detta inte finnas i lägenheten så kan man låna det) samt en reserverad P-plats. Några lägenheter har havsutsikt medan andra vänder mot stadskärnan och de gröna bergen. Det finns lägenheter med balkong eller terrass men samtliga lägenheter i huvudbyggnaden (15 st) har tillgång till en stor gemensam solterrass. De flesta lägenheter har aircondition men inte alla. Alla lägenheter förutom Lo Scrigno har trådlöst internet, men det finns även vid receptionsområdet.

Läs om l√§genheterna på Appartamenti Giada

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map