Omdömen från Abbadia San Giorgio

 
Abbadia San Giorgio är inte tillgänglig i dagsläget
Abbadia San Giorgio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Abbadia San Giorgio

Läs personliga omdömen av Abbadia San Giorgio som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Abbadia San Giorgio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Margareta med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Abbadia San Giorgio i Moneglia från den 6. till den 9. juli 2009.

Hej! Vår vistelse på Abbedian i Moneglia var underbar!!! Rummet var fantastiskt med den vackra inredningen och alla bekvämligheter. Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Vi kände oss mycket välkomna och väl omhändertagna. Det bästa var frukostbuffén- det var den bästa frukost vi någonsin fått på ett hotell i Europa. Abbedian kändes väldigt exklusiv och vi kommer definitivt återvända. Vistelsen i Rapallo var lite enklare men även den var trevlig. Familjen som drev Agriturismot var vänliga och tillmötesgående. Vi blev uppgraderade till havsutsikt utan att betala för det- det kändes mycket bra. Det enda som kunde förbättras var att frukosten kändes lite torftig. Då menar vi att brödet och kakorna inte var färska och det fanns inte så mycket mer än sötsaker på frukostbordet. Trädgården var jättefin och även poolområdet. Vi saknade en liten kyl på rummet för enklare mat och dryck, då det var en bit till stan och matbutikerna. Vi är nöjda med er som researrangörer och kommer troligen boka med er även i fortsättningen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map