Hotell i Moneglia i Cinque Terre

Abbadia San Giorgio

Pool på Hotel Villa Edera Bröllops Suite
 
Abbadia San Giorgio är inte tillgänglig i dagsläget
Abbadia San Giorgio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moneglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Abbadia San Giorgio är ett litet lyx Bed & Breakfast som är inrett i en del av klostret San Giorgio och ligger i centrum av den lilla fina byn Moneglia, ca. 100 meter från stranden.

Klostret härstammar från 1484 och ligger i förbindelse med kyrkan med samma namn. Centrum av komplexet är den lilla klosterträdgården där det fortfarande finns en del välbevarade fresker i arkaderna och det är här man finner ställets reception, frukostrummet och en liten utförsäljning av lokala produkter

Läs mer om Abbadia San Giorgio

Det är först under de sista åren som det har varit möjligt att hyra rum på stället och det är familjen Schiaffino som också äger det närliggande Hotel Villa Edera, och vars faciliteter som i övrigt står till gästernas förfogande, som också står för den dagliga driften. Det tar endast 5 minuter att gå till Villa Edera på en liten stig som är övertäckt med vinrankor och här kan man använda sig av den trevliga poolen.

Abbadia San Giorgio ligger i mycket lugna omgivningar och kan rekommenderas till par som verkligen önskar något diskret och exklusivt. Man befinner sig i centrum av den fina byn Moneglia och det är endast 100 meter till stranden och detsamma till stationen varifrån det går tåg till de fem små byarna i Cinque Terre flera gånger i timmen. Det finns inte möjlighet till att parkera vid klostret, men det är möjligt att använda parkeringsplats och garage på Hotel Villa Edera mot tillägg.

Det är i allt 8 rum och suiter som är inredda i de gamla klostercellerna på första våningen. Ingen av dessa har balkong men det finns en möblerad loftgång på första våningen som kan användas av ställets gäster. Här kan man sola, läsa en bok eller njuta av ett gott glas vin efter dagens bedrifter. Man är också välkommen att nyttja arkaden men med respekt för ställets funktion.

Rum och Suiter är individuella och mycket smakfullt inredda med tyngd på klassiska möbler och antikviteter. Alla rum har telefon, satellit-TV, trådlös internetförbindelse, aircondition/värme, safety-box, minibar, kaffe och te maskin samt bad med multifunktionell dusch (suiterna har dessutom turkiskt bad), hårfön samt morgonrock och tofflor.

Dubbelrum- Endast 2 som är på ca.13 kvm och har en mindre dubbelsäng - eller två enkelsängar (max längd på sängarna är 190 cm.).
Juniorsuiter- Endast 4 som är på ca .25 kvm.och har en stor dubbel- eller två enkelsängar(max.längd är 195 cm.)
Suite och Bröllopssuite - Endast 2 som är på ca 33 kvm och har en stor dubbelsäng (max.längd på sängarna är 195 cm.)

Dölj texten
 
 
search map