Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Vermentino

 
Terrazza Vermentino är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Vermentino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten är centralt placerad i den övre delen av Manarola med havsutsikt. Bredvid lägenheten finns en trevlig restaurang Ristorante Billy, så att du inte behöver gå ner på huvudgatan för att äta ute. Observera att Manarola i allmänhet består av en del trappor, eftersom staden ligger på en sluttning - men du kommer att dock lätt ned till huvudgatan från lägenheten.

Tiptop-renoverad

Lägenhet framstår riktigt trevlig och presentabel - och är modernt inredd. Det innebär också att du finner bekväma faciliteter som aircondition, wi-fi och förvaringsbox i lägenheten.

Central placering

Inom 5-10 minuters promenad finner du både butiker, restauranger, hamnen, tågstationen och allmän parkering.
Notera: ankomst till lägenheterna i Manarola på söndagar endast möjligt från 1:a april - 1:a oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Lägenheten på Terrazza Vermentino

Enrumslägenhet med terrass / delvis havsutsikt och 2/4 sovplatser

Det är tal om en rymlig enrumslägenhet på 4:e våningen med hiss (som är en sällsynt i Manarola). Lägenheten har ett vardagsrum med satellit-TV, en dubbelsäng i ett separat sovområde, dubbel bäddsoffa, fullutrustat kök (med 4 kokplattor, ugn och kyl med frysfack) samt matplats. Vidare har man utgång till den möblerade terrassen med delvis havsutsikt, som på bilden (med utsikt till en grannmur, havet, Manarola och de omgivande sluttningarna). Det finns några steg upp till terrassen från själva lägenheten. Det finns också ett badrum med toalett, hårtork och dusch. Gästerna är välkomna att själva ta med spjälsäng för de minsta gästerna.

 
 
search map