Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Mediterraneo 1

 
Terrazza Mediterraneo 1 är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Mediterraneo 1 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En mer stilren och romantisk lägenhet för två i Cinque Terre får ni leta länge efter. Invändigt har man renoverat lägenheten med känsla för design-inredning och från terrassen kommer ni få svårt att slita er: Utsikten är magnifik över det lilla fiskeläget, havet och de gröna sluttningarna.

Lång eller kort vistelse

Lägenhetens höga standard och välutrustade kök gör den lämplig för såväl långa som korta vistelser. För längre vistelser ger köket dig möjlighet att tillaga goda maträtter hemma samtidigt som restauranger finns inom kort gångavstånd för dig som hellre vill äta ute.

Design-inredning

Lägenheten genomsyras av snygg inredning i smakfull modern design. Badrummet präglas av vacker mosaik medan golvet är i parkett. Soffan i vardagsrummet är av ekologiskt skinn och övriga möbler i stilren design. Väggarna är dekorerade med konst i sköna färger.

Nära till allt

Inom 5-10 minuters gångavstånd finner man både affärer, restauranger, färjeläge, hamn (små båtar), tågstation och offentlig parkering. Uppe bakom huset finns en trevlig promenad med vacker utsikt över havet och kustlinjen.

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt för 2 personer

Lägenheten består av ett stort open-space rum med dubbelsäng, badrum med vacker mosaik utrustat med toalett och dusch, välutrustat kök med kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frysfack. Från terrassen har ni en magnifik panoramautsikt.
Bland praktisk utrustning i lägenheten finns det både aircondition, wi-fi, iPod-dockstation, flatscreen satellit-TV och tvättmaskin.

 
 
search map