Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Fregagia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna lägenhet som ägs av den Italienska komikern Dario Vergassola, är en bra utgångspunkt för ett besök i en av Cinque Terres mest charmerande fiskebyar.

Tvårumslägenhet med terrass och havsutsikt
- Det är tal om en nyrenoverad lägenhet med kök för fyra personer. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, kök och badrum med toalett och dusch. Här finns dessutom aircondition, flatscreen TV med satellitkanaler, Ipod-anläggning, tvättmaskin och diskmaskin.

Sidan om ligger ett rum med separat ingång (en och en halvpersons säng) som även har terrass och utsikt till havet samt eget badrum med toalett och dusch. Man har alltså två badrum och två terrasser till förfogande. Från de fina terrasserna har man en genuin utsikt över havet och Manarolas färglada byprofil.

Lägenheten ligger centralt och det är således endast få minuters gångavstånd till butiker, restauranger, färjehamnen, stationen och parkeringsplatser. Det ligger en bra fiskerestaurang precis intill lägenheten. Notera att man för att ankomma till lägenheten passerar en granne vars uteplats inte är den trevligaste.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populärt i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Villa Giada

Imperia

search map