Omdömen från Terrazza del Capitano

 
Terrazza del Capitano är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza del Capitano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza del Capitano

Läs personliga omdömen av Terrazza del Capitano som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza del Capitano. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk terrass med utsikt.

Riktigt fin lägenhet med bra placering i Manarola. Vi har varit i staden förr, och önskade en stor terrass. Det fick vi och den är härlig. Dock är den ideal till 4-6 personer, inte till fler.
Härligt att det är ett separat badrum till varje rum. Observera att både dubbelsäng och bäddsoffa är placerad i lägenhetens centrala vardagsrum. Jag skulle därför inte varit nöjd om vi skulle nyttjat dessa till övernattning under en längre tid.
Vi var två vuxna och fyra tonåringar i lägenheten. Det fungerade perfekt.

Terrazza del Capitano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza del Capitano
Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket nöjda

Vi var fem kvinnor som skulle på vandringssemester till Cinque Terre. Hittade denna lägenhet på In-Italias hemsida. Och den var perfekt för oss, två av oss delade rum, resterande fick varsitt sovrum. Det som var ett extra plus var att det fanns fyra badrum så att vi alla kunde duscha när vi kom tillbaka från våra vandringar.
Lägenheten hade en terrass med vacker utsikt både över havet, staden och vinodlingarna. Vi åt alltid frukost här samt ett gott glas vin vid solnedgångarna. Det var tillräckligt möblerat. Vi handlade maten på COOP. Färskt bröd varje dag, god skinka och ost.
Vi vandrade mellan alla 5 byar, på många ställen var terrängen brant och smal. Så har man höjdskräck ska man tänka sig för. Men det är en fantastik upplevelse att vandra här, och det kan absolut rekommenderas. Vi var där en vecka, och så åkte vi inom Pisa på hemvägen. En bra resa.

Rekommendationer till andra gäster

När man ska ta tåget är det viktigt att vara ute i god tid, det det ofta är många som ska med. Det samma gäller båtarna. Men båda dessa transportmedel fungerade mycket bra då vi nyttjade dem.
Vi besökte olika restauranger i Manarola och maten var väldigt bra. Vill rekommendera att beställa bord på Billy som ligger lite bortanför lägenheten, där var både mat och service extra bra, och det var en populär restaurang så borde MÅSTE beställas. Vi kände oss välkomna var vi än var, kan rekommenderas. Hemsidan cinqueterre.com har mycket bra information.

Terrazza del Capitano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Det var en brant backe så det kan vara smart att ha bagage som kan rullas och väger så lite som möjligt.
 
Själva boendet på Terrazza del Capitano
Fyrarumslägenhet med 8/10 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Mari med familj från Bonn i Tyskland bodde på Terrazza del Capitano i Manarola från den 21. till den 26. augusti 2011.

Vi reste till Manarola med två små barn. Lokalborna var ooerhört barn-glada, stannade och pratade med oss vart vi än kom. Jättetrevligt. Vi kände oss så välkomna i staden. Annars trodde man nästan att de skulle ogilla att så mycket turister kommer och invaderar men det var inte alls så. Manarola var helt klart den stad som kändes mest som en stad där vanliga människor bor. Vi var jättenöjda med vår semester.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map