Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza del Capitano

 
Terrazza del Capitano är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza del Capitano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza del Capitano har både hjärterum och husrum. Det är en nyrenoverad tvårumslägenhet med en skön terrass med utsikt över Medelhavet, vinsluttningarna och Manarolas pastelfärgade hus som klänger sig fast på bergsväggen. Det är möjligt att tillfå två extra rum så man totalt kan bo 10 personer tillsammans här.

Det perfekta läget

Lägenheten ligger ganska få meter från kyrktorget på en lugn gata ovanför Manarolas huvudgata så det är smidigt att komma härtill i bil, även om vi rekommenderar offentlig transport (tåg). Ägaren ställer en parkeringsplats till förfogande (mot tillägg) men den kan vara upptagen av andra lägenheter. Ifall den är ledig vid bokningstillfället så garanteras den dock.

Läs mer om Terrazza del Capitano

Fyrarumslägenhet med terrass och havsutsikt

- Denna fyrarumslägenhet är fördelad på 2:a och 3:e våningen och består av kök (med kylskåp och två kokplattor) och sovplatser för max 10 personer. Förutom köket finns det ett stort sovrum med dubbelsäng och dubbel bäddsoffa samt ett sovrum med dubbelsäng som båda har utgång till den möblerade terrassen med havsutsikt där det finns plats för alla att äta - alternativ finns det ett bord för 4/6 personer i det stora sovrummet. Dessutom har lägenheten en litet balkong (vid köket), förvaringsbox, TV, aircondition och två badrum med toalett och dusch.

Nedunder, på 2:a våningen ligger två självständiga rum med separat ingång, ett litet gemensamt rum med kylskåp/kokplatta och var sitt badrum med toalett och dusch. Dessa två rum har utsikt till Manarolas vinklädda bergssida men ingen terrass (men dock den stora terrassen ovanför). Man har fyra badrum till förfogande och fyra sovrum som alla har aircondition.

Granne med genuin restaurang

Lägenheten ligger centralt med endast få minuters promenad till butiker, restauranger, färjeläge med båtar till de andra byarna i Cinque Terre, tågstationen och offentlig parkeringsplats. Det finns även en god fiskrestaurang precis sidan om lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map