Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Costa Sera

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Costa Sera är en välinredd och nyrenoverad tvårumslägenhet med ytterst fin placering mitt i Cinque Terre-byn Manarola. Det är möjligt att boka endast från minst två nätter, man kan boka parkering i närheten och tågstationen ligger endast ca. 150 meter bort.

Smörhålsplacering

Eftersom lägenheten ligger mitt på huvudgatan finner man både butiker, restauranger, färjeläge, hamn, tågstation och offentlig parkeringsplats inom 5 minuters promenad. Under lägenheten ligger det en butik med frilufsliv och vandringsutrustning där man även finner byns internetpoint.
OBS: Ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagen är endast möjligt från 1 april till 1 oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 till 18:00.

Lägenheten på Terrazza Costa Sera

Tvårumslägenhet med terrass och 3 sovplatser

Terazza Costa Sera är en skön, nyrenoverad tvårumslägenhet på 50 m² fördelad på två våningar (första och andra på sluttande terräng). Nere finner man en entré med en dörr in till ett sovrum och badrum med toalett och dusch. Uppe finns det uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. vinglas, kylskåp och två kokplattor), matplats och bäddsoffa. Dessutom är lägenheten utrustad med aircondition, TV (lcd) och wi-fi. Från köket / uppehållsrummet har man utgång till den fantastiska terrassen varifrån man kan njuta eftermiddagssolen (ca. från kl. 12:00) och utsikten till Manarola, den vackra kyrkan och byns gröna omgivningar. Man kan inte se havet från terrassen. Gästerna är välkomna att själv ta med en barnsäng till de små gästerna (0-3 år).

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Balcone Sole & Mare

Manarola, Ligurien

Populärt i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Villa Giada

Imperia

Hotel Leopold

Moneglia

search map