Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Costa Sera

 
Terrazza Costa Sera är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Costa Sera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Costa Sera är en välinredd och nyrenoverad tvårumslägenhet med ytterst fin placering mitt i Cinque Terre-byn Manarola. Det är möjligt att boka endast få nätter och vi rekommenderar att man ankommer med tåg. Det finns garage ovanför centrum, där man kan boka plats så länge det är ledigt. Tågstationen ligger endast ca. 150 meter bort.

Smörhålsplacering

Eftersom lägenheten ligger mitt på huvudgatan finner man både butiker, restauranger, färjeläge, hamn, tågstation och offentlig parkeringsplats inom 5 minuters promenad. Under lägenheten ligger det en butik med frilufsliv och vandringsutrustning där man även finner byns internetpoint.
OBS: Ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagen är endast möjligt från 1 april till 1 oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 till 18:00.

Läs mer om Terrazza Costa Sera

Lägenheten på Terrazza Costa Sera

Tvårumslägenhet med terrass och 3 sovplatser

Terazza Costa Sera är en skön, nyrenoverad tvårumslägenhet på 50 m² fördelad på två våningar (första och andra på sluttande terräng). Nere finner man en entré med en dörr in till ett sovrum och badrum med toalett och dusch. Uppe finns det uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. vinglas, kylskåp och två kokplattor), matplats och bäddsoffa. Dessutom är lägenheten utrustad med aircondition, TV (lcd) och wi-fi. Från köket / uppehållsrummet har man utgång till den fantastiska terrassen varifrån man kan njuta eftermiddagssolen (ca. från kl. 12:00) och utsikten till Manarola, den vackra kyrkan och byns gröna omgivningar. Man kan inte se havet från terrassen. Gästerna är välkomna att själv ta med en barnsäng till de små gästerna (0-3 år).

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Costa Sera

Läs personliga omdömen av Terrazza Costa Sera som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Costa Sera. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt läge i en vacker stad: Manarola

Vi var mycket glada för lägenheten och framförallt balkongen - härligt att bo bland italienare och uppleva det lokala.
Det är mycket centralt - köpman som granne.
Snabbt att komma till tågstationen och till färjan.
Och inte minst till hamnen för att njuta av de härliga kvällarna.

Lägenheten kan varmt rekommenderas.
En superbra bas - vi bodde där 5 nätter.

Läs mer

Margareta och vänner från Köping i Sverige bodde på Terrazza Costa Sera i Manarola från den 28. augusti till den 1. september 2012.

Resan till Manarola gick mycket bra, det var ett utmärkt ställe att bo på och vi är mycket nöjda med lägenheten. Vi fick några härliga vandringar men det var mycket varmt, blev bättre på slutet av resan. En härlig tur på Medelhavet och några sköna dopp hann vi också med! Vi återkommer gärna!

Läs mer
 
search map