Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Costa Sera

 
Terrazza Costa Sera är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Costa Sera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Costa Sera är en välinredd och nyrenoverad tvårumslägenhet med ytterst fin placering mitt i Cinque Terre-byn Manarola. Det är möjligt att boka endast få nätter och vi rekommenderar att man ankommer med tåg. Det finns garage ovanför centrum, där man kan boka plats så länge det är ledigt. Tågstationen ligger endast ca. 150 meter bort.

Smörhålsplacering

Eftersom lägenheten ligger mitt på huvudgatan finner man både butiker, restauranger, färjeläge, hamn, tågstation och offentlig parkeringsplats inom 5 minuters promenad. Under lägenheten ligger det en butik med frilufsliv och vandringsutrustning där man även finner byns internetpoint.
OBS: Ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagen är endast möjligt från 1 april till 1 oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 till 18:00.

Läs mer om Terrazza Costa Sera

Lägenheten på Terrazza Costa Sera

Tvårumslägenhet med terrass och 3 sovplatser

Terazza Costa Sera är en skön, nyrenoverad tvårumslägenhet på 50 m² fördelad på två våningar (första och andra på sluttande terräng). Nere finner man en entré med en dörr in till ett sovrum och badrum med toalett och dusch. Uppe finns det uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. vinglas, kylskåp och två kokplattor), matplats och bäddsoffa. Dessutom är lägenheten utrustad med aircondition, TV (lcd) och wi-fi. Från köket / uppehållsrummet har man utgång till den fantastiska terrassen varifrån man kan njuta eftermiddagssolen (ca. från kl. 12:00) och utsikten till Manarola, den vackra kyrkan och byns gröna omgivningar. Man kan inte se havet från terrassen. Gästerna är välkomna att själv ta med en barnsäng till de små gästerna (0-3 år).

Dölj texten
 
 
search map