Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa di Mezzo II

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med en placering mitt i en av de fem byarna i Cinque Terre, nämligen Manarola får man kort gångavstånd till allt det som gör semestern till en hit: handelsliv, matställen, hamnmiljö och både färjeläge och tågstation som tar dig snabbt och lätt till de andra byarna.

Massor av uteplats med havsutsikt

I förhållande till många andra semesterlägenheter i detta område har lägenheten Terrazza Casa di Mezzo II den extra fordelen att ha två uteplatser, varifrån man kan njuta utsikten och livet i byn och längs kusten. Då lägenheten är fördelad på två våningar är platsen utnyttjad så att man får både en terrass och en balkong. Man kan alltså antingen sitta samlade - eller njuta av en lugn stund på varsin uteplats.

Läs mer om Terrazza Casa di Mezzo II

Hela två badrum

Lägenheten har ännu en fordel: den har två badrum - de är inte så stora då det mesta är smått i Cinque Terre, men båda har badkar och semestern blir lite enklare när det inte är kö till badrummet.

Nära till precis allt

Lägenheten ligger centralt och det är därför få minuters promenad till allt från butiker och inköpsmöjligheter samt till restauranger, färjeläget, tågstationen och parkeringsplatsen.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Lägenheten på Terrazza Casa di Mezzo II

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är fördelad på två våningsplan. Nedersta plan består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med matplats och kylskåp, badrum med toalett och badkar samt en balkong med havsutsikt. Sovrummet och uppehållsrummet är åtskilt via ett draperi. Uppe på nästa våningsplan finns ett 'open space' rum med dubbelsäng, badrum med toalett och badkar, köksavdelning (med ugn) samt utgång till den privata terrassen med havsutsikt. Dessutom finns det gratis wi-fi i lägenheten.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Terrazza Casa del Duomo

Manarola, Ligurien

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Casa Santi

Pietra Ligure

search map