Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa del Duomo

 
Terrazza Casa del Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casa del Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Skön och rymlig lägenhet ut till kyrktorget Piazza della Chiesa di San Lorenzo. Det betyder en helt igenom central placering med ganska få steg ner till handelslivet, matställen, hamnen och tågstationen - men ändå lätt tillbakadraget uppe vid entrén till staden.

Kommentar till klassificering

Lägenheten är lite spartansk och enkelt inredd men då placeringen uppe i det genuina kvarteret vid kyrkan är fint, och terrassen rymlig och utsikten magnifik värderar vi den ändå till 3 solar - medelstandard. Välj alltså inte lägenheten pga. den invändiga inredningen utan pga. dess andra kvaliteter.

Trevrumslägenhet med två balkonger och terrass med havsutsikt för 4/6 personer
- Lägenheten är fördelad på två våningsplan 3:e och 4:e våningen i en historisk byggnad vid kyrkplatsen (utan hiss). Det betyder att man också kan njuta av charmen från kyrkklockorna (som dock inte låter från kl. 22:00 - 07:00). När man kommer in i lägenheten möter man två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Både rummen har egen balkong. På våningen ovanför finns ett uppehållsrum med kokvrå (bl.a. ugn, mikrovågsugn och kylskåp). I uppehållsrummet kan det bäddas för upp till två personer i en dubbel bäddsoffa. Härifrån har man även utgång till en fin, möblerad terrass med utsikt över havet. Havet kan endast ses från detta våningsplan - och alltså inte från balkongerna nedanför. Bland andra praktiska faciliteter kan vi nämna lcd sat-TV, tvättmaskin, aircondition och wi-fi.

Läs mer om Terrazza Casa del Duomo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Casa del Duomo

Läs personliga omdömen av Terrazza Casa del Duomo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Casa del Duomo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Terrazza Casa del Duomo

Fantastisk utsikt

Fin lägenhet, bra placering i förhållande till centrum - KOM IHÅG vandraskor ........ :-)

Läs mer

Virkelig god lejlighed i en fantastisk by!

Vi var meget tilfredse med lejligheden som ligger virkelig godt i Manarola. Rummelige værelser, et lille minus er at der kun var aircondition i det ene soveværelse. At kirkeklokkerne ringede hver halvetime mellem kl 07:00 og 21:00 gjorde heller ikke så meget - det hjalp os til at komme tidligt op og nyde den flotte by og området rundt omkring.
Godt køkken med det mest nødvendige for at lave mad hjemme - den store udfordring var engentlig udvalget i de to små lokale butikker. Disse var meget små med meget småt udvalg - som førte til at flere måltider blev spist ude.
Vi fik heldigvis selv lejet en garage til vores bil - hvilket gjorde at der ikke var så langt at gå med kufferterne da vi skulle checkke ind og ud.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Casa del Duomo

Läs mer

Perfekt för en stor upplevelse

Perfekt, bästa staden av de fem, lägenheten Lotto i två plan med tre altaner, oslagbar utsikt över Medelhavet och den vackra lilla staden med badstege från klipporna.
2 enkla rena vita sovrum med dubbelsängar, vackra klinkergolv och bad, däruppe matsal, kök och den mest makalösa placering av balkongen. Här har man utsikt över torget, havet, staden, kyrkan och dess vackra klocktorn som ljuder. Inga bilar i staden (tänk på att reservera en carport). Det är som att vara i filmen "Mina kvällar i paradiset". Lekande barn på torget om kvällarna, italiensk atmosfär, vänliga människor trots alla turister på dagtid, som man för övrigt kan sitta på balkongen och se komma till staden. Gitarr- och sitarmusik på torget var pricken över i. Vi kommer tillbaka för detta är den bästa semestern och lägenheten på 50 år.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Casa del Duomo

Läs mer
 
search map