Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa del Duomo

 
Terrazza Casa del Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casa del Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Skön och rymlig lägenhet ut till kyrktorget Piazza della Chiesa di San Lorenzo. Det betyder en helt igenom central placering med ganska få steg ner till handelslivet, matställen, hamnen och tågstationen - men ändå lätt tillbakadraget uppe vid entrén till staden.

Kommentar till klassificering

Lägenheten är lite spartansk och enkelt inredd men då placeringen uppe i det genuina kvarteret vid kyrkan är fint, och terrassen rymlig och utsikten magnifik värderar vi den ändå till 3 solar - medelstandard. Välj alltså inte lägenheten pga. den invändiga inredningen utan pga. dess andra kvaliteter.

Trevrumslägenhet med två balkonger och terrass med havsutsikt för 4/6 personer
- Lägenheten är fördelad på två våningsplan 3:e och 4:e våningen i en historisk byggnad vid kyrkplatsen (utan hiss). Det betyder att man också kan njuta av charmen från kyrkklockorna (som dock inte låter från kl. 22:00 - 07:00). När man kommer in i lägenheten möter man två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Både rummen har egen balkong. På våningen ovanför finns ett uppehållsrum med kokvrå (bl.a. ugn, mikrovågsugn och kylskåp). I uppehållsrummet kan det bäddas för upp till två personer i en dubbel bäddsoffa. Härifrån har man även utgång till en fin, möblerad terrass med utsikt över havet. Havet kan endast ses från detta våningsplan - och alltså inte från balkongerna nedanför. Bland andra praktiska faciliteter kan vi nämna lcd sat-TV, tvättmaskin, aircondition och wi-fi.

Läs mer om Terrazza Casa del Duomo

Dölj texten
 
 
search map