Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Beccara

 
Terrazza Beccara är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Beccara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Beccara är en kvalitetslägenhet som är perfekt för dem som ställer höga krav på standarden, placering och utsikt. Denna lägenhet är en bra lösning för par som reser tillsammans eller familj med större barn då den har två sovrum och tillika två badrum.

Magnifik havsutsikt från terrassen

Lägenheten ligger i den övre delen av Manarola i lugna omgivningar men med få minuter ner till huvudgatan och man har dessutom en lokalt välkänd fiskerestaurang strax utanför dörren. På gångavstånd har man hamnen (var turistbåtarna lägger till), tågstationen och det offentliga parkeringsplatsen i byn. Terrazza Beccara ligger på 4:e våningen utan hiss, detta betyder att den inte är till för gångbesvärade men i gengäld är utsikten fenomenal. På den privata terrassen med havsutsikt finns det bord och stolar.

Läs mer om Terrazza Beccara

Trerumslägenhet med terrass och havsutsikt med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, välutrustat kök med matplats (och fransk balkong med havsutsikt) samt ett fint blåkaklat badrum med toalett och dusch. Här finns även aircondition och flatscreen-tv med satellitkanaler. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng (samt fransk balkong med havsutsikt) och ett badrum med toalett och dusch. Denna delen av lägenheten har både separat ingång och ingång via köket. Från köket och sovrummet finns det tillgång till en privat terrass med havsutsikt. Den är möblerad med trädgårdsmöbler och solstolar.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Dölj texten
 
 
search map