Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Beccara

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Beccara är en kvalitetslägenhet som är perfekt för dem som ställer höga krav på standarden, placering och utsikt. Denna lägenhet är en bra lösning för par som reser tillsammans eller familj med större barn då den har två sovrum och tillika två badrum.

Magnifik havsutsikt från terrassen

Lägenheten ligger i den övre delen av Manarola i lugna omgivningar men med få minuter ner till huvudgatan och man har dessutom en lokalt välkänd fiskerestaurang strax utanför dörren. På gångavstånd har man hamnen (var turistbåtarna lägger till), tågstationen och det offentliga parkeringsplatsen i byn. Terrazza Beccara ligger på 4:e våningen utan hiss, detta betyder att den inte är till för gångbesvärade men i gengäld är utsikten fenomenal. På den privata terrassen med havsutsikt finns det bord och stolar.

Trerumslägenhet med terrass och havsutsikt med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, välutrustat kök med matplats (och fransk balkong med havsutsikt) samt ett fint blåkaklat badrum med toalett och dusch. Här finns även aircondition och flatscreen-tv med satellitkanaler. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng (samt fransk balkong med havsutsikt) och ett badrum med toalett och dusch. Denna delen av lägenheten har både separat ingång och ingång via köket. Från köket och sovrummet finns det tillgång till en privat terrass med havsutsikt. Den är möblerad med trädgårdsmöbler och solstolar.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map