Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Al Ponte Vecchio

 
Terrazza Al Ponte Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Al Ponte Vecchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten är utan tvekan en av de finaste i Manarola. Det är nyrenoverad, har två badrum och är inredd med möbler av hög kvalitet. Inom 5-10 minuters promenad finner du både butiker, restauranger, färjeläget, hamn, järnvägsstation och allmän parkering inom räckhåll.

Fyrarumslägenhet med balkong och terrass för 4/6 personer
- Denna lägenhet på ca. 100 m² ligger på 5:e våningen (utan hiss) i en historisk egendom i den höga delen av staden - uppe bakom kyrkan. Det är kort avstånd till allmän parkering och garage som kan bokas tillsammans med lägenheten, så om du kommer med bil är det mycket bekvämt. Lägenheten består av tre sovrum (ett med dubbelsäng och två sovrum med två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng), två badrum (ett med dusch och ett med badkar), kök med matplats (med kylskåp, fyra kokplattor och mikrovågsugn) samt uppehållsrum med soffa och satellit-TV. Från uppehållsrummet har man utgång till en balkong. Andra praktiska bekvämligheter inkluderar satellit-TV, aircondition, wi-fi, diskmaskin och tvättmaskin. Via en utomhustrappa kommer man till takterrassen där man hittar trädgårdsmöbler i trä. Härifrån har man en fin utsikt över Cinque Terres landskap.

Notera: ankomst till lägenheterna i Manarola på söndagar är endast möjligt från den 1 april den 1 oktober och endast under perioden från kl. 14:00-18:00.

 
 
search map