Omdömen från Hotel Il Saraceno

Landsorten Volastra som hotellet ligger i
 
Hotel Il Saraceno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Saraceno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Il Saraceno

Läs personliga omdömen av Hotel Il Saraceno som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Saraceno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Il Saraceno

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Cinque Terre

Cinque Terre som semester-destination

Volastra är en perfekt by att komma till när man kommer med bil,lugnt och fint två restauranger med god mat
Inte lika många turister som nere i byarna
Hotel ll Saraceno ägare väldigt gästvänlig och omtänksam mot alla pratar bra engelska och franska
Litet hotell med 7 rum

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härligt besök på Hotel Il Saraceno

Vi hade två härliga dagar på Hotel Il Saraceno.
Värdinnan Antonella är mycket tillmötesgående och serviceinriktad - god frukost - och mycket rent och fint på hotellet/rummet.
Vi rekommenderar att vandra till/från de närliggande städerna vid kusten, det är otroligt vackert! Antonella tar sig tid att förklara de olika möjligheterna för vandringar i området.
Vi var glada över att bo en bit från de fem kuststäderna som är mycket turistiga. I Volastra känner man av den lokala stämningen från invånarna i stan, något vi värdesätter.
Stället kan varmt rekommenderas.

Cinque Terre som semester-destination

Det är andra gången vi är i Cinque Terre.
Området är fantastiskt vackert - och det är spännande att se/uppleva de små kuststäderna, men de är MYCKET turistiga.

Det kan rekommenderas att ta en vandringstur till en av städerna. Vi var alla fyra (familj med två tjejer på 16 och 19 år) mycket begeistrade över turen till Corniglia - varifrån vi tog tåget till Manarola och gick hem.

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Välkomnande, trevligt och prisvärt familjehotell

Ett litet och privatägt hotell där ägaren lägger ner mycket tid och energi på att gästerna skall trivas och få ut så mycket som möjligt av sin vistelse i området Enkla men rena och funktionella rum. Bra läge nära bussen till Manarola och vandringsleden. Här bor man lugnt en bit ifrån de trånga och ej så bilvänliga byarna. Perfekt för dig som bilar till området.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Supertrevlig hotell och hjälpsamma värdar

Vi fick den bästa tänkbara behandlingen och servicen.
Härligt hotell där allt är i ordning.
Staden Volastra är härligt lugn, och inte så turistig som städerna i Cinque Terre.
Där är två restauranger i stan, som både är bra.

Cinque Terre som semester-destination

Se till att ta med passande skor. Jag bröt armen då jag snubblade upp för trapporna till Borgen i Riomaggiore den första dagen. Jag hade sandaler på.
Därför blev besöken i Cinque Terre lite annorlunda än väntat.
Med en bruten arm uppfattade jag det som det var för många människor i stan (trängsel innebär att man puttas...)

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och fint boende

Vi kan varmt rekommendera detta hotell som ligger i byn Volastra. Det är ett perfekt utgångsläge för alla vandringsleder. Utanför hotellet finns det en busshållsplats där du kan ta bussen till grannbyn Manarola. Servicen är utmärkt, Antonela var verkligen hjälpsam och tillmötesgående! Vi serverades fin frukost!
Rymligt rum och badrum som städades varje dag!
Två mysiga restauranger i byn!

Cinque Terre som semester-destination

Köp Cinque Terre-kort som ger dig möjlighet att resa med buss och tåg och vandra på alla leder.
Staden La Spetzia är väl värt ett besök!

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten

God och bra frukost men ur miljöhänseende för många portionsförpackningar av plast.
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig mottagning.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Ideal utgångspunkt för besök i Cinque Terre

Antonella vet inte själv hur mycket hon gör för sina gäster! Vi hade några fantastiska dagar och fick också den stora möjligheten att delta i Volastras Ansjovisfestligheter, vilket också var tack vare Antonellas service till sina gäster. Hotellets läge gör att det är lätt att ankomma med bil, parkeringsförhållandena är optimala, och det finns en buss som går till Manarola fram till klockan 22 på kvällen. Vill man gå, finns det okej vandringsleder både till Manarola och Corniglia. Kan varmt rekommendera hotellet till andra.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Il Saraceno

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

En pärla

Mycket vackert, fina byar med gott om restauranger, flera ställen att bada på, bra kommunikationer och många besökare.

Cinque Terre som semester-destination

Fantastiskt område, lätt att resa mellan byarna med tåg, glöm bilen. Om ni skall vandra, många gör det, var tränad innan, det är stora höjdskillnader men vackert.

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Vi fick parkera bilen i hotellets garage, sen var det buss ner till manarola och därifrån tåg, fungerade utmärkt.
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt och gästfritt

Cinque Terre som semester-destination

Spännande ställe med många möjligheter för vandringsturer. Trevliga små städer, med sin charm.

Hotel Il Saraceno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Saraceno
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map