Hotell i Manarola i Cinque Terre

Hotel Il Saraceno

Landsorten Volastra som hotellet ligger i Reception Frukostmatsal Frukost buffén
 
Hotel Il Saraceno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Saraceno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På hotellet finns det gratis parkering samtidigt som luften här uppe är svalare än nere vid havet (hotellet ligger på ca 300 meters höjd). Hotellet ligger endast 2½ kilometer från Manarola och 200 meter från den lilla byn Volastra som har en liten affär och en restaurang.

Buss till Cinque Terre

Hotellet ligger strategiskt bra till för utflykter i Le Cinque Terre Nationalpark med endast 2½ km ner till Manarola. Bussen kör ca. en gång i timmen. Eller så kan du gå till den lilla byn Volastra med 110 invånare och som ligger ca. 200 meter från hotellet. Här finner du en liten mataffär och restaurangen Gli Ulivi.

Läs mer om Hotel Il Saraceno

Reception, bar, glass och frukostmatsal

Inne på hotellet finns en reception och en bar med glass och andra förfriskningar. Här kan du vila benen i soffan vid öppna spisen. I frukostmatsalen serveras frukosten som buffè.

Sju trevliga dubbelrum

De sju dubbelrummen har alla fått namn från området (uppkallade efter Le Cinque Terre byarna Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore samt de två närliggande byarna Volastra och Groppo) och de ligger på första och andra våningen. De är alla rymliga och har skrivbord, satellit-tv, telefon, saftey-box och stort badrum med toalett, hårtork och dusch. Man har dock ingen havsutsikt trots det korta avståndet till havet. Tre av rummen har plats till extra säng och ett enkelrum har plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map