Omdömen från Casa di Mezzo

 
Casa di Mezzo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa di Mezzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa di Mezzo

Läs personliga omdömen av Casa di Mezzo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa di Mezzo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fin, äldre lägenhet med fantastisk utsikt

Lägenheten ligger i den förhållandevis lugna staden Manarola, där det finns de inköpsmöjligheter och restauranger/barer som behövs. Det är många trappor/branta gator som man ska gå runt på i staden, men det är ytterst charmigt. Fina badmöjligheter i Medelhavet. Man går in i lägenheten från gatuplan. Då egendommen är byggd på klippan, är lägenhetens lilla altan på samma höjd som 5:e våningen. Härifrån är det en fantastisk utsikt till Medelhavet, och över staden. Det är eftermiddagssol på altanen, från cirka kl 16, tills solen går ner. Från lägenheten nås huvudgatan snabbt längs en del trappor. Bilfri sad, så inget stök från trafiken. Litet och lite slitet kök, men det fungerar. Det är inte aircondition i lägenheten, men saknade inte heller den i 26-28 graders värme som rådde utanför. Fönsterluckor kan hindra att det blir varm inomhus.

Cinque Terre som semester-destination

Cinque terre är ett fint ställe för att vandra med spektakulära utsikter till de fem städerna på stigar som förbinder städerna. Det är mycket upp och ner på trappor och klippor på de markerade stigarena, så bra skor rekommenderas. Det är möjligt att ta tåget till varje stad, om vandringen ska kortas ner. 4 euro per biljett, oavsett vilken stad du kör till/från.
Vi rekommenderar att ta några av vandringsrutterna längre upp i det bakomliggande området i staden San Bernadino och klostret Madonna di Monte Nero. Härifrån har du fantastiska utsikter till t.ex. Corniglia och Riomaggiore.

Casa di Mezzo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa di Mezzo
Tvårumslägenhet med balkong/havsutsikt och 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa di Mezzo

Casa di Mezzo
Rent och fint, Rent och fint

Det var inte så noga städat när vi kom. Framförallt smutsigt på golvet.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa di Mezzo
Tvårumslägenhet med balkong/havsutsikt och 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Karin med vänner från Göteborg i Sverige bodde på Casa di Mezzo i Manarola från den 21. till den 25. oktober 2011.

Resan till Cique Trerre var som vanligt toppen! En helt underbar del av Italien. Allt fungerade utmärkt med bokning och boende. Casa di Mezzo motsvarade våra förväntningar. Ett önskemål från vår sida som reste tre väninnor tillsammans är möjligheten att få tre separata sängar. Vet inte om detta kanske står i beskrivningen av era övriga lägenheter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map