Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Casa di Mezzo

 
Casa di Mezzo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa di Mezzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Avståndet till både havet, den lilla hamnen, restauranger, butiker, tågstation och offentlig parkering är endast ett stenkast på 5-10 minuters promenad.

Central placering

Från balkongen har man en fint utsikt över Manarola och kusten med udden Punta Mesco i bakgrunden. Lägenhetens styrka förutom balkongen och havsutsikten är läget mitt i Manarola.

Läs mer om Casa di Mezzo

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt till 2/4 personer
- Lägenheten är rymlig och fördelad på en våning (entré på markplan medan havssidan ligger högt pga av sluttningen). Rumsfördelningen är som följer: uppehållsrum med TV (utan satellit-kanaler), kök (två kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng (och plats för ev. extra säng) samt badrum med toalett och dusch. På balkongen finner man ett bord och två stolar. Det är inte möjligt att boka barnsäng men gästerna kan fritt ta med egen. Notera att lägenheten bokas för max 4 personer, där de sista sovplatserna återfinns i en dubbel bäddsoffa i uppehållsrummet eller att en person sover i bäddsoffan och den andra i en extra säng i sovrummet.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1:a april - 1:a oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 - 18:00.

Dölj texten
 
 
search map