Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Casa di Mezzo

 
Casa di Mezzo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa di Mezzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Avståndet till både havet, den lilla hamnen, restauranger, butiker, tågstation och offentlig parkering är endast ett stenkast på 5-10 minuters promenad.

Central placering

Från balkongen har man en fint utsikt över Manarola och kusten med udden Punta Mesco i bakgrunden. Lägenhetens styrka förutom balkongen och havsutsikten är läget mitt i Manarola.

Läs mer om Casa di Mezzo

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt till 2/4 personer
- Lägenheten är rymlig och fördelad på en våning (entré på markplan medan havssidan ligger högt pga av sluttningen). Rumsfördelningen är som följer: uppehållsrum med TV (utan satellit-kanaler), kök (två kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng (och plats för ev. extra säng) samt badrum med toalett och dusch. På balkongen finner man ett bord och två stolar. Det är inte möjligt att boka barnsäng men gästerna kan fritt ta med egen. Notera att lägenheten bokas för max 4 personer, där de sista sovplatserna återfinns i en dubbel bäddsoffa i uppehållsrummet eller att en person sover i bäddsoffan och den andra i en extra säng i sovrummet.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1:a april - 1:a oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 - 18:00.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa di Mezzo

Läs personliga omdömen av Casa di Mezzo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa di Mezzo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Casa di Mezzo

Fin, äldre lägenhet med fantastisk utsikt

Lägenheten ligger i den förhållandevis lugna staden Manarola, där det finns de inköpsmöjligheter och restauranger/barer som behövs. Det är många trappor/branta gator som man ska gå runt på i staden, men det är ytterst charmigt. Fina badmöjligheter i Medelhavet. Man går in i lägenheten från gatuplan. Då egendommen är byggd på klippan, är lägenhetens lilla altan på samma höjd som 5:e våningen. Härifrån är det en fantastisk utsikt till Medelhavet, och över staden. Det är eftermiddagssol på altanen, från cirka kl 16, tills solen går ner. Från lägenheten nås huvudgatan snabbt längs en del trappor. Bilfri sad, så inget stök från trafiken. Litet och lite slitet kök, men det fungerar. Det är inte aircondition i lägenheten, men saknade inte heller den i 26-28 graders värme som rådde utanför. Fönsterluckor kan hindra att det blir varm inomhus.

Läs mer

Bedömning av Casa di Mezzo

Läs mer

Karin med vänner från Göteborg i Sverige bodde på Casa di Mezzo i Manarola från den 21. till den 25. oktober 2011.

Resan till Cique Trerre var som vanligt toppen! En helt underbar del av Italien. Allt fungerade utmärkt med bokning och boende. Casa di Mezzo motsvarade våra förväntningar. Ett önskemål från vår sida som reste tre väninnor tillsammans är möjligheten att få tre separata sängar. Vet inte om detta kanske står i beskrivningen av era övriga lägenheter.

Läs mer
 
search map