Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sole & Mare

 
Balcone Sole & Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Sole & Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Sole & Mare ligger i den övre delen av Manarola och blickar ut över stadens tak och Medelhavet. Lägenheten ligger i ett lugnt område men ändå bara några minuters promenad från huvudgatan med affärer och restauranger, färjeläget, tågstation och allmän parkeringsplats. Lägenhetens styrka går från fenomenal havsutsikt, rymlighet till nytt fint kök.

Trerumslägenhet med balkong och havsutsikt för 2/4 personer
- Denna rymliga trerumslägenhet ligger på 4:e våningen i en historisk byggnad utan hiss. Lägenheten består av nytt modernt kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp) med utgång till balkong med havsutsikt, möblerat vardagsrum med TV (italienska kanaler), tvättmaskin, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Gästerna är välkomna att ta med egen barnsäng för de minsta.

Läs mer om Balcone Sole & Mare

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola på söndagar är endast möjligt från den första April till 1 Oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 till 18:00.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Balcone Sole & Mare

Läs personliga omdömen av Balcone Sole & Mare som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Sole & Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Balcone Sole & Mare

Utsikten är helt enastående!

Allt har varit i ordning både före och under uppehället i lägenheten.
Då vi ankom, följdes vi upp till lägenheten, vilket var riktigt rart. Det fanns det vi behövde i lägenheten, och den var ren och där var gott om plats till oss 3 (men också till 4). Det var ingen aircondition, men då lägenheten ligger där den ligger, hade vi balkongdörr och fönster öppna och skydden för hela dagen, vilket gav en härlig temperatur i lägenheten, och vi såg med öppna fönster.
Balkongen är mycket smal, men vi placerade det lilla kaffebordet utanför dörröppningen och kunde få 3 bättre stolar inifrån lägenheten så att vi kunde njuta av utsikten och ett glas vin. Med stolar placerade på rad, kan 4 sitta bekvämt på balkongen. Ett förslag på förbättring är dock bättre stolar på balkongen.
Utsikten var helt fantastisk. Sitta på balkongen och lyssna till havet, staden som vaknar, se de skiftande färgerna på havet och bergen och njuta av den vackra solnedgången som var helt enastående.

Läs mer

Bedömning av Balcone Sole & Mare

Läs mer

Utsikt

Fantastiska byar och områden. Turist trycket är skyhög i byarna, men i bergen du kan få luft och de mest spektakulära vyer / översikter av områden / städer.

Läs mer

Trevlig lägenhet med underbar utsikt

Man har många intryck att smälta efter 8 dagar i "cinque terre", där vi vandrade upp och ner i bergen längs kusten och möttes av den ena fantastiska vyn efter den andra.
Området är definitivt värt ett besök, men man vill vandra kan det kanske vara bättre att göra det lite senare på säsongen när det inte är så varmt. Dock var det underbart att sitta på balkongen under de varma kvällarna.
Lägenheten infriade till fullo våra förväntningar, inte minst balkongen med den magnifika utsikten över staden och havet.
Man måste bara vara medveten om att det är många trappor upp till lägenheten.
Det skulle vara fint om det i lägenheten fanns lite mer information om rent praktiska saker. Till exempel; hur tar jag mig runt i området, till fots, med buss, med tåg... Priser?
Vilka stigar är stängda? Var kan jag handla?

Enda anmärkningen på lägenheten är att balkongen är ganska smal, så det skulle vara bättre med ett mindre bord och kanske ett par solstolar.

Läs mer

Fantastisk utsikt – trevlig stad

Lägenheten fungerade fint för två personer. Om man är fler blir det problem att vistas på balkongen, som annars är lägenhetens största tillgång.
Det är en god idé att hyra garage – det hade vi gärna känt till på förhand. Det är långt att gå från parkeringsplatsen utanför staden.

Läs mer

Fantastisk utsikt

Riktigt bra och rymlig lägenhet med fantastisk panoramautsikt från den lilla balkongen. Många trappor upp till låägenheten.

Läs mer
 
search map