Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sciacchetrà

 
Balcone Sciacchetrà är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Sciacchetrà är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Sciacchetrà är uppkallad efter det goda vita vinet som odlas i på de dramatiska sluttningarna i vandringsparadiset Le Cinque Terre och skörden går till på bästa våghalsiga sätt, då små tåg kör zick-zack upp på bergsluttningarna för att skörda druvorna i gott förvar till vidare framställning i grannbyn Groppo.

Central placering

Lägenheten ligger centralt i den högre delen av Manarola med en havutsikt som får en att glömma allt om tid och rum. Den är nyrenoverad med ny inredning och fina utemöbler på balkongen var man kan njuta av ett glas av det lokala vita vinet Sciacchetrà. Bredvid lägenheten ligger restaurangen Ristorante Billy så man behöver inte gå ner på huvudgatan om man vill äta ute. Observera att det är en hel del trappor i Manarola då staden ligger i en sluttning.

Läs mer om Balcone Sciacchetrà

Enrumslägenhet med balkon och havutsikt för 2/4 personer
- Detta är en stor och nyrenoverad enrumslägenhet på 50 m² på fjärde våningen (med hiss - är ovanligt i Manarola) här finns ett uppehållsrum med satellit-tv, dubbelsäng, dubbelbäddsoffa, välutrustat kök (med fyra gasplattor, elektrisk ugn, kyl och frys samt vinglas) och matbord. Härifrån kan man gå ut på en balkong med utsikt över havet, Manarola och de omkringliggande vinmarkerna. Vidare finns ett nyrenoverat badrum med toalett och dusch. Gästerna kan själva ta med barnsängar till de minsta.

Bara 5-10 minuters promenad bort finns både butiker, restauranger, färjehamn, hamn, tågstation och offentlig parkering.
OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Dölj texten
 
 
search map