Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Peschiera

 
Balcone Peschiera är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Peschiera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Peschiera är en rymlig lägenhet med massor av plats och elegans. Lägenheten är på hela 90 m² och har ett stort uppehållsrum, två sovrum och ett stort kök med matbord. Lägenheten ligger i den lilla landsbyn Volastra endast 2½ km från Manarola (bussen kör dit ca en gång i timmen) som är en av de fem små byarna i Le Cinque Terre Nationalpark. Utsikten över de dramatiska vinmarkerna och gröna nyanser så långt ögat räcker, kan man njuta av från den lilla balkongen.

Lägenheten ägs av det pensionerade brittiska paret Robert & Peter som har valt att leva det goda livet i Ligurien efter många år som piloter för British Airways. De har inrett lägenheten som om de själva skulle bo där så man finner således både tvättmaskin, strykjärn och ett riktigt välutrustat kök för att endast nämna några av fördelarna. Lägenheten kunde få även 4 solar, men den icke existerande havsutsikten och balkongen med den begränsade landskapsutsikten drar ner betyget lite grann. I gengäld är lägenheten stor och välinredd och ligger i det mindre turistiga Volastra var man finner en liten affär, restaurangen Gli Ulivi, Bruna take away samt en bar/kiosk på Hotel Il Saraceno.

Läs mer om Balcone Peschiera

Man kan parkera gratis i Volastra, antingen framför hotellet Il Saraceno (som är ägarnas vänner) eller på den lilla sidoväg som går från byn upp i bergen. Lägenheten är endast till för icke rökare och endast barn från 5 år och upp är välkomna.

Trerumslägenhet för 3 personer:
- Man går in i uppgången på gatunivå och uppför trapporna till andra våningen (observera att det inte finns någon grind för trappan) och man kommer då upp direkt till vardagsrummet var det finns en hörnsoffa, kamin och tv (endast italienska kanaler). Härifrån är det en utgång till en liten balkong, till ett rymligt badrum med toalett, tvättmaskin och badkar samt ett stort kök med ugn, 4 gasplattor, toaster, stor kyl och frys och matbord. Det finns naturligtvis allt porslin så som vinglas och så vidare. Från vardagsrummet är det ett par trappsteg upp till de två sovrummen, båda har en fin landskapsutsikt. Ett enkelrum med massor av garderober och ett rymligt dubbelrum.

Dölj texten
 
 
search map