Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Mediterraneo 2

 
Balcone Mediterraneo 2 är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Mediterraneo 2 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns få lägenheter i Cinque Terre som inbjuder till en sådan utsökt och smakfull inredning som Balcone Mediterraneo 2. Invändigt har man renoverat lägenheten med känsla för design-inredning och från balkongen väntar ögongodis för hela slanten: Utsikten är magnifik över det lilla fiskeläget, havet och de gröna sluttningarna.

Lång eller kort vistelse

Lägenhetens höga standard och välutrustade kök gör den lämplig för såväl långa som korta vistelser. För längre vistelser ger köket dig möjlighet att tillaga goda maträtter hemma samtidigt som restauranger finns inom kort gångavstånd för dig som hellre vill äta ute.

Design-inredning

Lägenheten genomsyras av snygg inredning i smakfull modern design. Badrummen präglas av vacker mosaik medan golvet är i parkett. Soffan i vardagsrummet är av ekologiskt skinn och övriga möbler i stilren design. Sovrumsväggarna är dekorerade med konst i sköna färger.

Nära till allt

Inom 5-10 minuters gångavstånd finner man både affärer, restauranger, färjeläge, hamn (små båtar), tågstation och offentlig parkering. Uppe bakom huset finns en trevlig promenad med vacker utsikt över havet och kustlinjen.

Läs mer om Balcone Mediterraneo 2

Trerumslägenhet med balkong och havsutsikt för 2/6 personer

Från den lilla bakgatan (passagen) på baksidan kommer man in i lägenheten via några trappsteg. Entrén är fint upplyst och vittnar snabbt om den smakfulla inredningen. Väl inne i lägenheten möts man av hallen som leder genom lägenheten med ett sovrum på vardera sida. Båda rummen har dubbelsängar varav det ena med rymligt och fint badrum med toalett och dusch. I hallen finns ytterligare ett badrum med toalett och dusch. Från hallen kommer man vidare till det fina vardagsrummet med "open-space" kök (välutrustat med 4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frysfack) samt komfortabel skinsoffa (fungerar även som praktisk bäddsoffa för två personer) samt runt bord med stolar. Härifrån kommer man ut till den avlånga balkongen med stolar och fin utsikt över stadens färgglada hus, havet och de gröna sluttningarna på andra sidan dalen.
Bland praktisk utrustning i lägenheten finns det både aircondition, wi-fi, iPod-dockstation, flatscreen satellit-TV och tvättmaskin.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april till 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Dölj texten
 
 
search map