Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Maestrale 1

 
Balcone Maestrale 1 är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Maestrale 1 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Avstånden till både hamnen, färjeläget, restauranger, affärer och tågstationen är endast ca. 5 minuters promenad via en smal gata utan trappor. En liten bit längre bort finner man offentlig parkering. Inga besvär väntar, varken när man vill njuta av byn eller ta på utflykt.

Maken till panoramisk havsutsikt ...

Lägenhetens absoluta styrka är balkongen med fin havsutsikt. Härifrån kan man se de vattensökande bergssluttningarna längs kusten i Cinque Terre.

Läs mer om Balcone Maestrale 1

Notera: Ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från 1:a april till 1:a oktober och endast inom tidsrummet från kl. 14:00-18:00.

Lägenheten på Balcone Maestrale 1

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Denna tvårumslägenhet har ingång på markplan och sedan en invändig trappa upp till andra våningen där lägenheten finns. Lägenheten består av uppehållsrum med en bäddsoffa för en person och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns endast havsutsikt från uppehållsrummet / kokvrån. Kokvrån består bl.a. av 4 kokplattor, vattenkokare och kylskåp med frysfack. Lägenheten är vidare utrustad med aircondition, TV och möblerad balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map