Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Maestrale 1

 
Balcone Maestrale 1 är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Maestrale 1 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Avstånden till både hamnen, färjeläget, restauranger, affärer och tågstationen är endast ca. 5 minuters promenad via en smal gata utan trappor. En liten bit längre bort finner man offentlig parkering. Inga besvär väntar, varken när man vill njuta av byn eller ta på utflykt.

Maken till panoramisk havsutsikt ...

Lägenhetens absoluta styrka är balkongen med fin havsutsikt. Härifrån kan man se de vattensökande bergssluttningarna längs kusten i Cinque Terre.

Läs mer om Balcone Maestrale 1

Notera: Ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från 1:a april till 1:a oktober och endast inom tidsrummet från kl. 14:00-18:00.

Lägenheten på Balcone Maestrale 1

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Denna tvårumslägenhet har ingång på markplan och sedan en invändig trappa upp till andra våningen där lägenheten finns. Lägenheten består av uppehållsrum med en bäddsoffa för en person och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns endast havsutsikt från uppehållsrummet / kokvrån. Kokvrån består bl.a. av 4 kokplattor, vattenkokare och kylskåp med frysfack. Lägenheten är vidare utrustad med aircondition, TV och möblerad balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Balcone Maestrale 1

Läs personliga omdömen av Balcone Maestrale 1 som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Maestrale 1. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Balcone Maestrale 1

Liten men trevlig lägenhet med en fantastisk utsikt från den lilla balkongen

Vi hade en fantastisk vecka i Manarola. Vi hade behov av solskydd på balkongen. Manarola är en riktigt trevlig stad med åtskilliga restauranger. Det är möjligt att bada från klipporna vid hamnen.

Läs mer

Fantastiskt läge och utsikt!

Fantastisk utsikt från lägenhetens balkong och vardagsrumsfönster. Funktionellt litet kök. Centralt läge nära tågstationen med tåg mellan städerna i Cinque Terre.

Läs mer

Cinque Terre - Manarola - Balcone Maestrale 1

Flott läge, fantastisk utsikt, enkel lägenhet, men rent och snyggt. Vi blev väl emottagna av uthyrningsfirman, och visade till lägenheten, samt fick en genomgång. Detta gör att vi gärna kommer tillbaka. Genereltl: en del rekommenderade stigar var stängda, men vi tog då tåget. Fungerade fint! Vi hade tur med vädret! Sol varje dag, något som gjorde helhetsintrycket ännu bättre.

Läs mer

Kanonsemester i Manarole, Cinque Terre

Enkelt att ta sig dit, jättefin lägenhet, vi hade lite många myror en natt, men då vände vi oss till värden – och vips var myrorna borta!
Det enda vi skulle ha önskat var att markisen vore i ordning. Det var väldigt varmt att vara på den härliga balkongen, men en struntsak i sammanhanget - det var ju inte där vi skulle tillbringa tiden.
Om vi skulle åka tillbaka hade vi gärna haft samma lägenhet igen, trots att det blir till att gå mycket både upp och ner i terrängen. Ja, det är då inget för semesterfirare som har svårt att gå, men så är ju hela Cinque Terre, kanon.

Läs mer
 
search map