Omdömen från Balcone Belvedere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Belvedere

Läs personliga omdömen av Balcone Belvedere som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Belvedere. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Balcone Belvedere

Cinque Terre som semester-destination

Balcone Belvedere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balcone Belvedere
Tvårumslägenhet med balkong/ havsutsikt och 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Mycket idylliskt ställe

Superlägenhet med den utrustningen man behöver, och nära till allt...
Och en fantastisk utsikt över stad och vatten, men blir "hög på livet" varje gång man går ut på altanen och suger i sig utsikten in i hjärtat.

Cinque Terre som semester-destination

Det är riktigt härligt att vandra ut i bergen under dagarna då det är en massa folk i Cinque Terre efter klockan 11 på förmiddagen. Jag hörde från BBC att det kommer över 2,5 miljoner turister om året, så man ska inte räkna med att kunna försvinna in i en autentisk italiensk miljö och använda sin skol-italienska, för många pratar mycket annat än bara italienska.

Balcone Belvedere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balcone Belvedere
Tvårumslägenhet med balkong/ havsutsikt och 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt läge med havsutsikt

Enkel lägenhet med allt med vi behövde för två övernattningar. Härligt att sitta på balkongen med ett glas vin och titta på solnedgången. Balkong i nordläge som gav ett par timmars härlig sol efter en dags vandring på de trevliga leder.

Balcone Belvedere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balcone Belvedere
Tvårumslägenhet med balkong/ havsutsikt och 3 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Läge – charm

Lägenhet med bra läge, dock spartanskt inredd. Det saknas en hel del i köket, små saker som skulle ha gjort upplevelsen mycket bättre, t ex en brödkorg. Sedan hade vi gärna sett att det funnits en brödrost i kartongen och inte bara själva kartongen, liksom bekväma möbler till terrassen. Vidare var toalettsitsen lös och dörren till duschkabinen defekt. Små saker, men ändå saker som skulle kunna höja upplevelsen. Vägarna till de omgivande städerna var inte tillgängliga – mycket irriterande eftersom det var en viktig faktor när vi valde just Manarola – något man borde ha upplysts om.

Rekommendationer till andra gäster

Plats för avkoppling. En veckas vistelse är lite i överkant. TÄNK PÅ att boka garage - parkering är hopplöst. Garaget ligger i slutet av vägen ner till Manarola, varifrån man fortsätter ned på huvudgatan till kontoret för hämtning av nycklar - förbered er på att en stannar vid bilen medan den andre går till kontoret. Fin möjlighet att bada från klipporna vid hamnen. Trattoria dei Billy ligger fint och har utsökt mat, dock lite överreklamerat. Bra inköpsmöjligheter i Coop och därmed möjlighet att bara äta på balkongen och njuta av utsikten.

In-Italias kommentar

Tack för återkopplingen - vi vill påminna om att vi faktiskt håller vår beskrivning av Cinque Terre uppdaterad så att man alltid vet vilka vägar som är öppna och stängda. Hälsningar Allan, In-Italia - läs mer här: http://www.in-italia.dk/italien/ligurien/cinque-terre/

Balcone Belvedere
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Balcone Belvedere
Tvårumslägenhet med balkong/ havsutsikt och 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Diverse

Manarola, lägenheten och inte minst den fantastiska utsikt levde fullt upp till våra förväntningar.
Däremot kunde det ha beskrivits lite bättre angående parkerings förhållande vid ankomst. Det står i beskrivningen att det finns 20 p- platser, som kan användas när man skall lasta av sitt bagage. Detta stämmer inte och då är det långt att bära sitt bagage.
Vidare förväntar vi att när vi beställt och betalt för ett garage Innan, att vi då också kan använda det. Vi stod i den situaitonen att en annan bil hade parkerat FRAMFÖR vårt garage så vi inte kunde få vår bil. VÄLDIG otur när man står och har en avtal på en bestämd tid. Vi tror, utan att varaa helt säkra på det, att det var en person som hörde till byrået eller på annat vis var en person med känsskap till nummer på garagen.
Annars är Manarola en härlig stad, bra möjligheter att äta och en ok liten supermarked.

Balcone Belvedere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balcone Belvedere
Tvårumslägenhet med balkong/ havsutsikt och 3 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Balcone Belvedere

Lägenheten passar fint till 2 personer, det finns vad man behöver. Området är så fint, bra vandringsmöjligheter.

Balcone Belvedere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balcone Belvedere
Tvårumslägenhet med balkong/ havsutsikt och 3 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Birte og Søren fra Danmark boede på Balcone Belvedere i Manarola

Vi har haft en fantastisk härlig semester i Manarola. Vi flög med Ryan Air till Pisa, där vi bodde på Hotel Ariston höger sida av lutande tornet. I Pisa så vi Lutande tornet, Duomo och dopkapellet. I baptisteriet fick vi en stor upplevelse när en av kustoderne låten upp i kupolen och visade den fantastiska akustik. Tonerna kastades tillbaka. Det var en obeskrivlig upplevelse.

Resan med tåg från Pisa gick bra. Det var härligt avkopplande att resa med tåg i stället för att hyra en bil, och vi var förvånad över standarden och hur noggrann tågen var.

I Manarola stannade vi på Balcone Belvedere, som är en fin lägenhet som har vad du behöver. Från den lilla balkongen finns en magnifik utsikt över havet och bergen samt livet i staden. Vi fick ett vänligt mottagande på kontoret och fick all den hjälp som vi behövde. Den sista dagen vi kunde sätta vårt bagage där tills vi var tvungna att ta tåget tillbaka till Pisa.

Vi tog tåget till Monterosso och fann de gamla kvarteren, som är riktigt trevligt med smala, slingrande gator, små butiker samt restauranger och kaféer. Det gamla tornet och kyrkan St .. Francis är värt att undersöka. Från Monterosso gick vi längs Via Roma upp till helgedomen Soviore från vilken det var en fantastisk utsikt. En annan dag gick vi från Monterosso till Vernazza, som dock var något påverkad av återuppbyggnaden efter jordskred. Promenad det var förbluffande vacker och det var trevligt att träffa många olika människor, särskilt från USA, Kanada, Australien och Danmark, men också italienare och franska. Alla välkomnas och vill prata, när vi fortfarande hade en paus i skuggan och åtnjöt vyn.

I Monterosso finns bra shopping, och det finns en härlig strand.

Vi gick nästan en hel dag från Manarola till Volastra och vidare upp på berget. Det fanns skog och härlig nyans, men mycket smala stigar och branta sluttningar, och sedan det fanns inget sätt visningar. Resan är inte värt ansträngningen, medan en liten tur runt Manarola är en riktigt trevlig resa. Det finns en bänk under ett olivträd, som erbjuder fantastisk utsikt över staden.

Vi köpte en dagarsbiljett på stationen och kunde sedan gå på stigarna längs havet och drivs av tåg allt vi ville tills pm. 24. Det fungerade riktigt bra.

Vi gick flera gånger till Riomaggiore på vägen av kärlek. Det var en bra slaktare, där vi ibland köpte mat för middag, som vi har haft på vår lilla balkong med solnedgången. Andra gånger vi äter på restaurangerna i stan. En kväll var vi på Michelin restaurang på hamnen och var läcker, läcker fisk och vitt vin till ett pris av 95 euro för två personer.

En annan gång vi tog tåget till Vernazza och gick till Corniglia. Det var den vackraste resa, tror vi. Corniglia, besökte vi flera gånger, och det var vår favorit stad. Det handlar om 300 steg från stationen och upp till staden, men i gengäld är den bästa trappan i området och väl värt resan. Det är en otroligt charmig torg och några fina smala gator och staden är omgiven av några stora vinterrasser. På grund av jordskred i 2011 var det inte möjligt att gå från Manarola till Corniglia längs vattnet.

Vi tog en tur båt till Portofino. Det var en ganska lång båt rida, och landskapet något monotont. I Portofino finns det stora båtar, villor och märkesbutiker i en stadig ström. En annan båttur vi var på, till Portovenere, som var en fantastisk vacker resa, och Portovenere är en spännande stad med en gammal kyrka och ett slott. Resan gick runt de tre öarna, där det fanns många laguner, spännande klippor och vacker grönska. En stor resa, som verkligen kan rekommenderas.

Det var lite om våra upplevelser i 10-11 dagar vi var där. Färre dagar kan också göra det, men det innebar att vi bara luckras upp på balkongen och gick den lilla turné runt Manarola några av dagarna.

Allt fungerade perfekt, vilket också är din och In-Italia förtjänst. Tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Paula med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Balcone Belvedere i Manarola från den 28. juni till den 5. juli 2012.

Tack, resan gick utmärkt. Lägenheten var utrustad med det mesta man kan behöva. Sängen var dock väldigt obekväm med en tunn, mjuk skumgummimadrass. Lägenheten saknade luftkonditionering och det var därför väldigt varmt vissa nätter. Badrummet var fräscht och fungerade bra, likaså köksdelen. Till närmaste mataffär, kiosk, bankomat och gelateria var det cirka 1 minuts promenad. Till tågstationen tog det cirka 5 minuter. Manarola som ort var charmig och trevlig, badet var jättefint! Manarola, liksom övriga Cinque Terre-orter, var väldigt van vid turister och därför duktiga på engelska så det var oerhört enkelt att vistas där.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Balcone Sole & Mare

Manarola, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map