Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Belvedere

Medelhavsfärger präglar inredningen Nyrenoverat kök Sovrum med balkong
 
Balcone Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här finner du en hjärtevärmande liten lägenhet mitt i inre Manarola. Precis utanför dörren kämpar de pastellfärgade, historiska byggnaderna om ögat uppmärksamhet och de smala gator och gränderna inbjuder till stämningsfull, italiensk fördjupning.

Egen balkong på Via Belvedere

Lägenhetens namn kommer i från vägen som den ligger på - Via Belvedere - och dessutom har man en fantastisk utsikt (= belvedere) från lägenhetens balkong i sovrummet. Från balkongen (med ett litet bord och två stolar) kan man en lugn eftermiddag njuta av Manarola och resten av Le Cinque Terre-byn till ett glas vin.

Läs mer om Balcone Belvedere

Skön lägenhet på gatuplan

Detta är en liten nyrenoverad tvårumslägenhet på bottenplan (30 m²) med vardagsrum och matbord och tre stolar, tv med italienska kanaler, kokvrå med ugn, fyra gasplattor, frys och frys samt bäddsoffa för en person. Från vardagsrummet går man in i sovrummet med dubbelsäng och balkong med utsikt över havet och landskapet. Det finns även ett nyrenoverat badrum med toalett och dusch.

Nära till allt

Inom 5-10 minuters gång har man butiker, restauranger, färgeläger, hamn och tågstation och offentlig parkeringsplats.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Dölj texten
 
 
search map