Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Balcone Alba

 
Balcone Alba är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Alba är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manarola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Inom 100-300 meter finner man både huvudgatan Discovolo, hamnen med naturbassänger, färjeläge med turistbåtar till övriga Cinque Terre-byar, restauranger, butiker och tågstation. En liten bit längre bort finner man offentlig parkering. Du har allt inom kort avstånd

Balkong och första parkett till stadens liv

Denna trerumslägenhet ligger på 4:e våningen eller på 2:a beroende på vilken vinkel man tittar på byggnaden från. Lägenheten har balkong, varifrån man kan känna av atmosfären från huvudgatan och på torget framför, och man har t.o.m. vy mot havet. Lägenheten entré är från baksidan på Via Belvedere som man kommer upp till från huvudgatan utan att passera trappor. Under torget Piazza Cappellini passerar tåget, som förbinder byarna i Cinque Terre, men man kan inte se det. När tåget passerar märker man en svag skakning på torget och i huset men då lägenheten ligger högt skulle det enligt information inte störa.

Läs mer om Balcone Alba

Lägenheten på Balcone Alba

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbel bäddsoffa, uppehållsrum med soffa och kokvrå (med bl.a. kylskåp och ugn) samt badrum med toalett och litet badkar med dusch. Dessutom är lägenheten utrustad med TV och tvättmaskin i lägenheten. Från lägenheten har man balkong med utsikt till staden och vy mot havet.

Dölj texten
 
 
search map