Semesterbostad i Luni Mare i Cinque Terre

Residence Italia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lokalområdet bjuder möjligen inte på de sköna naturområde men stranden ligger endast 1 km bort och utflykter till Cinque Terre, Lucca och Pisa är helt upplagt. Det finns alltså massor av semesterskoj för hela familjen.

Var är vi?

Luni Mare är i stort sett ett bostadsområde. Dock ligger det mycket bekvämt en Conad-Supermarket endast ca 150 m härifrån. Och närmsta Sandstrand ligger endast 1 km bort. Vägen till stranden är trafikerad, men det är dock en gångstig till gående strandgäster. Från Residence Italia körs en gratis Strandshuttle två gånger om dagen till den närmsta stranden. På stranden finns det både en offentlig och en privat del med strandservice, där man kan hyra solstolar och parasoll mot tillägg. Själva Residence Italias lokalområde är inte så spännande - det är några trafikerade vägar i närheten, fast inte alldeles bredvid. Det hörs som ett litet surrande i bakgrunden. Själva byggnaden är inte speciellt vacker, men den är praktisk och stället vinner med sina många faciliteter, aktiviteter och det stora poolområdet.

Läs mer om Residence Italia

Olika faciliteter och sportaktiviteter – bl.a. stor pool

Det finns många skäl till att barn blir vilda över Residence Italia. Förutom att chanserna är stora till att hitta andra sommarlekkamrater så kan barnen beroende på ålder leka och skoja i pool, barnpool, fitnessområde, tennis, fotbollsplan, bordtennis, studsmatta, lekplats och på de stora gräsytorna. Ja, leklistan är oändlig. Hela området är dessutom avskärmat och låst, så föräldrarna säkert och lugnt kan njuta av solskens timmarna på sin egen balkong eller på en solstol vid poolen. Av de mera praktiska faciliteterna kan den gemensamma tvättstugan och hissen nämnas.

Mat och dryck

På ställes restaurang kan man under sommarmånaderna äta a la carte eller beställa halvpension direkt på stället. Det finns möjlighet för att avnjuta sin måltid antingen inne eller ute, beroende på väderlek och humör. Restaurangen är också öppen för lunch. Förutom restaurangen finns det även en kaffebar på stället. Här kan man bl.a. köpa italiensk frukost (kaffe, juice och croissant) om man inte själv önskar att köpa hem till dagens första måltid.

L√§genheterna på Residence Italia

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

De allra flesta lägenheterna tillhör denna kategori. Det är totalt 56 tvårumslägenheter, som ligger på andra, tredje och fjärde våning. De har alla en stor, möblerad balkong med utsikt mot antingen trädgården, poolen, grannbyggnaderna eller parkeringsplatsen. De är inredda med en uppehållsrum kokvrå (kylskåp, ugn och fyra gasplattor), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. I uppehållsrummet finns det i övrigt tv, med italienska kanaler, matplats och en utdragbar soffa till två personer (bäst till barn och ungdomar), som är inkluderat i priset. Observera, att lägenheterna har aircondition mot tillägg.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong)

Det finns endast 9 trerumslägenheter, som ligger på andra, tredje eller fjärde våning. De har alla en stor, möblerad balkong med utsikt mot antingen trädgården, poolen, grannbyggnader eller parkeringsplatsen. De är inredda med ett uppehållsrum, kokvrå (kylskåp, ugn och fyra gasplattor), ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. I uppehållsrummet finns det i övrigt tv med italienska kanaler, matplats och utdragbarsoffa för två personer (bäst till barn eller ungdomar), som är inkluderat i priset. Observera, att lägenheterna har aircondition mot tillägg.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Villaggio Ippotur

Castelnuovo Magra, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Populärt i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Villa Giada

Imperia

Residence Marina degli Aregai

Santo Stefano al Mare

search map