Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence Riviera Palace

 
Residence Riviera Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Riviera Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Loano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tillbakadraget från Loanos hektiska kustväg finner man Residence Riviera Palace i ett lugnt bostadskvarter och med en offentlig simhall som granne. Det är tal om en modern byggnad inrett stilrent och enkelt med appelsinodling i trädgården, rymlig parkeringsplats och pool.

Faciliteterna inne som ute

På Residence Riviera Palace är barnen i fokus. Invändigt finner man ett dekorerat lekrum med toalettfaciliteter samt TV-rum med små fåtöljer. Här kan de minsta leka i barnvänliga omgivningar – och man har tänkt på både pojkar och flickor. Utvändigt finner man en pool (3,5 x 8,5 m och ca. 1,3 m djup) med barnavdelning samt solterrass och en mycket liten lekplats för de minsta. Dessutom finns det en gemensam terrass och bar som serverar kaffe, vatten, glass och kakor samt italiensk frukost (dvs. ett diskret urval med vikt på kakorna). Vidare finner man inhägnad parkeringsplats och tvätteri. Stället har egna cyklar som kan lånas för en timme åt gången. Några av cyklarna har barnsits.

Läs mer om Residence Riviera Palace

Styrkor och svagheter

Men endast ca. 600 meter till stranden och ca. 1,3 km till tågstationen är detta ett optimalt val för resenärer som prioriterar en rymlig och modernt inredd lägenhet, och där man känner att ägarna lägger vikt vid att hålla stället i ordning – hon går själv runt och dekorerar väggarna och har själv målat barnrummet. Dock bör man nöja sig med att poolen är förhållandevis liten och det faktum att här inte är någon utsikt, då stället är omgivet av andra bostäder och ligger ut till den gemensamma parkeringsplatsen. Till sist är det endast få lägenheter som har egen balkong eller terrass.

Lägenheterna

Alla 48 lägenheter är utrustade med aircondition, satellit-TV (lcd), wi-fi (gratis och de bör räcka till alla lägenheter), förvaringsbox, kokvrå med 4 kokplattor, kylskåp med frysfack, diskmaskin och ugn samt rymligt badrum med toalett, dusch, hårtork och torkställ. Alla lägenheter är dessutom inredda i enkla färgnyanser som brun, grå och beige.

Lägenheterna på Residence Riviera Palace

Enrumslägenhet A3 med 2/3 sovplatser

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen och består av allrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa samt badrum. Lägenheterna har fransk balkong som vänder mot atriumgården på ställets centrala plats.

Tvårumslägenhet B4 med 2/4 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum. Några av dessa lägenheter har en balkong med bord och stolar av bra kvalitet som vänder mot en atriumgård, varför man har mycket privatliv och ej heller utsikt.

Tvårumslägenhet B5 med 2/5 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa samt bäddfåtölj, sovrum med dubbelsäng samt badrum.

Tvårumslägenhet B5S med 2/5 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna ligger alla på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa samt bäddfåtölj, sovrum med dubbelsäng samt badrum. Dessa skiljer sig från B5 pga terrassen som är möblerad med kvalitetsmöbler samt parasoll. Terrasserna vänder antingen mot parkeringsplatsen eller baksidan.

Dölj texten
 
 
search map