Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence Loano 2

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Loano 2 sträcker sig över stora ytor, ca 5 hektar och ligger 1,3 km från havet, strax i utkanten av den charmiga lilla kuststaden Loano. I dag består semestercentret både av en hotelldel och en lägenhetsdel som ligger harmoniskt mellan varandra och erbjuder logi för två eller flera personer med eller utan barn. Och trots sin storlek är allting välorganiserat och välskött. Hotellrummen presenterar vi separat.

En av Liguriens största poolområde

På Loano 2 finns det tre stora pooler - resorten har faktiskt ett av det största poolområdena i hela Ligurien. Till de minsta finns en barnpool och för dig som vill lyxa till det finns det vattenmassage. När du känner för sand mellan tårna kan du bege dig till Loanos strand som är öppen mellan den 1/5-28/9. Hört med hotellet så får du tips och råd om vart du kan bege dig då de samarbetar med en av "stränderna" vilket innebär ett reducerat pris till dig. I högsäsong finns en shuttlebuss som tre gånger om dagen kör ner till havet. För mer information om pris och tider hör med receptionen på Loano 2.

Läs mer om Residence Loano 2

Behagliga semesterdagar

Förutom möjligheten till härliga sol- och badstunder kan du aktivera dig genom att göra sköna promenader, cykelturer eller spela tennis (gratis under dagen men mot avgift kvällstid då den är belyst). Cyklar finns att låna efter tillgänglighet, vilket är praktiskt för dig som vill cykla ner till stranden eller centrum.

När du känner att hungern sätter in kan du antingen förbereda lunchen och middagen själv i din lägenhet och har du glömt att handla hem något från stormarknaden kan du traska ner till resortens minimarket. Du kan alternativt låta någon annan stå för kokkonsterna och besöka en av resortens restauranger/pizzeria.

Bra med faciliteter

Förutom mataffär och restaurang finns här bar och tvätteri. Parkeringsplats finns för dig som kommer med bil och mot tilläggsbetalning är det möjligt att få tillgång till garage, om plats finns. Gratis trådlöst internet i allmänna utrymmen och i receptionen, men inte i själva lägenheterna. Notera att en av poolerna är övertäckt och uppvärmd mellan oktober och maj. På Residence Loano 2 används inga kontanter, utan ett slags kreditkort som avräknas i receptionen och som i praktiken är ett armband gästerna ombedes bära under hela vistelsen. En del aktiviteter är endast i högsäsong.

Komfortabla lägenheter

Lägenheterna ligger i byggnader på tre våningar med hiss och är omgiven av en stor och välskött park med gräsmattor, palmer och blommor. Alla är utrustade med skåpskök med microvågsugn, badrum med dusch och hårtork. Vidare finns det TV, förvaringsbox, aircondition samt bred balkong. Det finns också lägenheter på bottenvåningen med direkt tillgång till parken, som är särskilt lämpliga för familjer med små barn och gångsbesvärade.

OBS, en depositionsavgift lämnas för garagenyckeln samt aircondition-remote control.

Läs om l√§genheterna på Residence Loano 2

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Loano 2

Läs personliga omdömen av Residence Loano 2 som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Loano 2. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 22 omdömen från Residence Loano 2

Bra resort - men långt från centrum

Väldigt bra resort, om man önskar den typ av boende (konceptet i sig själv är begränsat charmigt). Men det är en bra bit in till centrum/strand (vi mätte att det var 2 km). Barnvänligt med fina bassängområden. Mycket tjohej och underhållning, som barnen tyckte var kul. Det var även en 25 meters bassäng, om vill träna. FIna och fräscha lägenheter och ganska bra köksutrustning. Väldigt serviceminded personal - de hade gått på kurs för att lära sig det! Pizzerian som låg på området var helt ok. Egen shuttlebuss till centrum/stranden, men det var synd att den ikke gick på kvällen, för det tog en stund att gå......

Läs mer

Bedömning av Residence Loano 2

Läs mer

God semester resort för barnfamiljen

Fint, trevligt, familjevänligt.
Lite trång lägenhet.

Läs mer

Mycket stor semesterresort med fina lägenheter

Vi, en barnfamilj med två pojkar på 3 och 5 år, valde Loano 2 på grund av de många poolerna. Poolerna var också helt ok. Emellertid är solstolarna lite irriterande långt borta från bassängerna jämfört med på den mindre resorten Borgomare i Albenga.
Energisk event manager, men det är mycket högljudd musik varje dag vid bassängerna.
Lägenheterna är bra men hela resorten är mycket stor.
Det hade inte varit ett ställe för oss om vi inte haft barn med.
Det är 1,5 km till stranden, och det är uppförsbacke på vägen tillbaka. Det går dock shuttle-bussar. Vi tog bilen de förmiddagar vi var på stranden och fick parkeringplats nära inpå varje gång. Vi valde den kommunala stranden Lampara, som var riktigt fin. Lite småsten men sand i vattenbrynet.

Läs mer

Härligt semesterområde

Fint, stort och välskött område.
Trevlig och rymlig lägenhet.

Läs mer

Fantastiskt lägenhetshotell

Vi är fyra vuxna som bokade ett lägenhetshotell på Residence Loano 2. Vi fick en härlig lägenhet som matchade beskrivningen. Fräscht, lugnt och svalt. Pool-området var helt underbart - lagom med folk. Ett kanon-ställe!

Läs mer
 
search map