Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence Loano 2

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Loano 2 sträcker sig över stora ytor, ca 5 hektar och ligger 1,3 km från havet, strax i utkanten av den charmiga lilla kuststaden Loano. I dag består semestercentret både av en hotelldel och en lägenhetsdel som ligger harmoniskt mellan varandra och erbjuder logi för två eller flera personer med eller utan barn. Och trots sin storlek är allting välorganiserat och välskött. Hotellrummen presenterar vi separat.

En av Liguriens största poolområde

På Loano 2 finns det tre stora pooler - resorten har faktiskt ett av det största poolområdena i hela Ligurien. Till de minsta finns en barnpool och för dig som vill lyxa till det finns det vattenmassage. När du känner för sand mellan tårna kan du bege dig till Loanos strand som är öppen mellan den 1/5-28/9. Hört med hotellet så får du tips och råd om vart du kan bege dig då de samarbetar med en av "stränderna" vilket innebär ett reducerat pris till dig. I högsäsong finns en shuttlebuss som tre gånger om dagen kör ner till havet. För mer information om pris och tider hör med receptionen på Loano 2.

Läs mer om Residence Loano 2

Behagliga semesterdagar

Förutom möjligheten till härliga sol- och badstunder kan du aktivera dig genom att göra sköna promenader, cykelturer eller spela tennis (gratis under dagen men mot avgift kvällstid då den är belyst). Cyklar finns att låna efter tillgänglighet, vilket är praktiskt för dig som vill cykla ner till stranden eller centrum.

När du känner att hungern sätter in kan du antingen förbereda lunchen och middagen själv i din lägenhet och har du glömt att handla hem något från stormarknaden kan du traska ner till resortens minimarket. Du kan alternativt låta någon annan stå för kokkonsterna och besöka en av resortens restauranger/pizzeria.

Bra med faciliteter

Förutom mataffär och restaurang finns här bar och tvätteri. Parkeringsplats finns för dig som kommer med bil och mot tilläggsbetalning är det möjligt att få tillgång till garage, om plats finns. Gratis trådlöst internet i allmänna utrymmen och i receptionen, men inte i själva lägenheterna. Notera att en av poolerna är övertäckt och uppvärmd mellan oktober och maj. På Residence Loano 2 används inga kontanter, utan ett slags kreditkort som avräknas i receptionen och som i praktiken är ett armband gästerna ombedes bära under hela vistelsen. En del aktiviteter är endast i högsäsong.

Komfortabla lägenheter

Lägenheterna ligger i byggnader på tre våningar med hiss och är omgiven av en stor och välskött park med gräsmattor, palmer och blommor. Alla är utrustade med skåpskök med microvågsugn, badrum med dusch och hårtork. Vidare finns det TV, förvaringsbox, aircondition samt bred balkong. Det finns också lägenheter på bottenvåningen med direkt tillgång till parken, som är särskilt lämpliga för familjer med små barn och gångsbesvärade.

OBS, en depositionsavgift lämnas för garagenyckeln samt aircondition-remote control.

Läs om l√§genheterna på Residence Loano 2

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map