Omdömen från Residence I Cormorani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence I Cormorani

Läs personliga omdömen av Residence I Cormorani som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence I Cormorani. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevlig anläggning men märkligt disponerad lägenhet.

Trevlig, välskött och fräsch anläggning. Stor och bra balkong, däremot var lägenheten märkligt disponerad. Stor ovanvåning med litet fönster och 3 sängar. Mycket oanvändbara ytor där uppe. Litet kök/allrum med soffa för två, och i övrigt köksstolar och köksbord. Obekvämt och trångt, förutsätter med andra ord bra väder. Sovrum på nedre botten och toalett/dusch helt ok.

Loano som semester-destination

Trevlig gågata med många affärer, fin strandpromenad. Vänlig och trevlig stad.

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Residence I Cormorani

Loano som semester-destination

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence I Cormorani

Loano som semester-destination

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence I Cormorani

Loano som semester-destination

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence I Cormorani

Loano som semester-destination

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt poolområde, ok lägenhet

Trevligt lägenhetshotell med fantastiskt poolområde. Några ok restauranger i närområdet men det är bara en kort promenad ner till centrum med ett bra utbud. Stranden är fin men dominerad av ganska trånga privata aktörer som tar bra betalt.

Loano som semester-destination

Vi blandade strand med pool och gjorde en utflykt till grottorna i Toirano vilket verkligen rekommenderas.
När det gäller restauranger finns det ett bra utbud, vår favorit var Gein som hade fantastisk mat.

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence I Cormorani

Loano som semester-destination

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart semesterställe med plats för alla

I Cormorani är ett jättehärligt ställe att tillbringa sin semester på. Från starten får man sig tilldelad en egen parkeringsplats i källaren och sin egen solsäng vid poolen (så man är säker på att ha en solsäng varje dag - vi fick oss tilldelat tre solsängar eftersom vi hade en lägenhet med plats för 6 personer). Lägenheten vi hade var i två plan med utsikt över Medelhavet och den var härligt rymlig. Servicen på stället är bra. Ägaren deltar i det dagliga arbetet.

Loano som semester-destination

Loano är en trevlig stad med liv på kvällen. Mängder av restauranger, men det kan vara svårt att få bord om man inte bokar i förväg.
Försök att hitta den lokala "pastamannen" i stan. De har färsk pasta varje morgon - men man måste komma tidigt för att vara säker på att få något.

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence I Cormorani

Loano som semester-destination

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence I Cormorani

Jätte fint pool område. Bra med uppmärka solstolar, då vet man att man alltid har sin plats vid poolen oavsett tid man kommer dit. Stora och fina lägenheter som var bra utrustade. Dock hade vi lite trassel med gas spisen.
Det som inte var så kul var att vi förstörde lacken och framrutan på bilen i garaget på hotellet. Något droppade från taket vilket vi först trodde var kondens men visade sig inte gå bort när vi väl kom hem och skulle tvätta bilen.

Loano som semester-destination

Bra shopping gata med flera bra restauranger.

In-Italias kommentar

Hej Linda! Så härligt ni haft en skön semester i Ligurien. Gällande den skadade bilen har ägaren i sällskapet varit i kontakt med oss, och som vi förstår det handlar det om en fråga till försäkringsbolaget. Mvh, Marcus på In-Italia.

Residence I Cormorani
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence I Cormorani
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida
 
search map