Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence I Cormorani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence I Cormorani ligger i ett härligt grönt område ca. 600 meter från centrala Loano, 200 meter från butiker och endast 800 meter från vattnet.

Fina faciliteter

Förutom den sköna placeringen, välskötta byggnader och en fin blomsterfylld trädgård finns det reception, uppehållsrum med bar, biljard, videospel, lekplats och fin pool med bubbelbad samt barnpool. Runt omkring poolen finns det solstolar och parasoller (poolen är öppen från påsk till slutet av säsongen). Mot betalning kan man dessutom roa sig med bordtennis, fotbollspel, hyra cyklar samt använda tvättmaskin. På den närliggande stranden kan man som gäst på Residence I Cormorani få rabatt om man hyr solstolar och parasoller.

Läs mer om Residence I Cormorani

Garageplats till varje lägenhet

Lägenheterna är enkelt möblerade och utrustade med aircondition (mot tillägg), telefon, satellit-TV, förvaringsbox och till varje lägenhet hör en garageplats.

Lägenheterna på Residence I Cormorani

Lägenhet m. 1 sovrum och 4 sovplatser

Lägenheterna är på ca. 38-40 m² och ligger på första eller andra våningen. De består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, badrum samt balkong/terrass.

Lägenhet m. 1 sovrum och 3/5 sovplatser

Lägenheterna är på ca. 45 m² och ligger på första eller andra våningen. De består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, badrum samt balkong/terrass.

Lägenhet m. 2 sovrum och 4/ 6 sovplatser

Lägenheterna är på ca. 55 m² och ligger aldrig på första våningen. De är fördelade på två våningar och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, på det öppna loftet finns två sängar, badrum samt en takterrass.

Lägenhet m. 2 sovrum och 5/7 sovplatser

Lägenheterna är på ca. 60 m² och ligger aldrig på första våningen. De är fördelade på två våningar och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, på det öppna loftet finns två sängar, badrum. Den 7:e sängen kan man få i antingen sovrummet eller på loftet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Residence Giuele

Finale Ligure, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map