Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence I Cormorani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence I Cormorani är ett välskött lägenhetshus med poolområde, som ligger i ett härligt grönt område. Du har ca. 600 meter till Loano's mysiga centrum och ca 800 meter ner till vattnet. Du bor i lägenhet med ett eller två sovrum och har möjlighet att själv kocka i hop dina måltider.

Faciliteter som passar par som familjer

Förutom den sköna placeringen och en fin blomsterfylld trädgård finns hör reception, uppehållsrum med bar, biljard, videospel, lekplats och fin pool med bubbelbad samt barnpool. Runt omkring poolen finns det solstolar och parasoller (poolen är öppen från påsk till slutet av säsongen beroende på väderleken).
Betalning kan du dessutom roa sig med bordtennis, fotbollsspel och hyra cyklar. Möjlighet till att tvätta finns. Här finns även ett tillhörande garage och en parkering per lägenhet ingår.

Till stranden är det som sagt runt 800 meter. Här kan du hyra solstolar och parasoll. Som gäst på Cormorani brukar du få ett rabatterat pris, så när du önskar hyra en strandplats säg till i receptionen så berättar de det du behöver.

Läs mer om Residence I Cormorani

Lägenhet med pentry och balkong

Lägenheterna, som är antingen med ett eller två sovrum är enkelt möblerade och utrustade med pentry. Två plan med intern trappa kan förekomma i de större lägenheterna och extrabäddarna är i bäddsoffa. Du har även din privata balkong/terrass.

Övriga faciliteter är aircondition (mot tillägg), telefon, sat-TV, förvaringsbox och badrum med dusch/kar.

During 2020; no shuttle service, limited animations and activities on spot, bath cap obligatory.

Läs om l√§genheterna på Residence I Cormorani

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map