Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence I Cormorani

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence I Cormorani ligger i ett härligt grönt område ca. 600 meter från centrala Loano, 200 meter från butiker och endast 800 meter från vattnet.

Fina faciliteter

Förutom den sköna placeringen, välskötta byggnader och en fin blomsterfylld trädgård finns det reception, uppehållsrum med bar, biljard, videospel, lekplats och fin pool med bubbelbad samt barnpool. Runt omkring poolen finns det solstolar och parasoller (poolen är öppen från påsk till slutet av säsongen). Mot betalning kan man dessutom roa sig med bordtennis, fotbollspel, hyra cyklar samt använda tvättmaskin. På den närliggande stranden kan man som gäst på Residence I Cormorani få rabatt om man hyr solstolar och parasoller.

Läs mer om Residence I Cormorani

Garageplats till varje lägenhet

Lägenheterna är enkelt möblerade och utrustade med aircondition (mot tillägg), telefon, satellit-TV, förvaringsbox och till varje lägenhet hör en garageplats.

L√§genheterna på Residence I Cormorani

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B4

Lägenheterna är på ca. 38-40 m² och ligger på första eller andra våningen. De består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, badrum samt balkong/terrass.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser - typ B5

Lägenheterna är på ca. 45 m² och ligger på första eller andra våningen. De består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, badrum samt balkong/terrass.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser - typ C6

Lägenheterna är på ca. 55 m² och ligger aldrig på första våningen. De är fördelade på två våningar och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, på det öppna loftet finns två sängar, badrum samt en takterrass.

Trerumslägenhet med 7 sovplatser - typ C7

Lägenheterna är på ca. 60 m² och ligger aldrig på första våningen. De är fördelade på två våningar och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, på det öppna loftet finns två sängar, badrum samt en takterrass. Den 7:e sängen kan man få i antingen sovrummet eller på loftet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Ligurien

search map