Hotell i Loano i Ligurien

Hotel Loano 2

Pris från per pers.
Junior Junior Junior Classic Classic Classic Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det välkända Hotel & Residence Loano 2 byggdes delvis om från lägenhetskomplex till hotell under 2006. Detta har man gjort bra då hotellrummen är bättre och mer inbjudande än lägenheterna när vi talar standard.

Välj logi efter behov

Stället erbjuder nu vistelse med frukost eller halvpension med möjlighet för kortare boende under lågsäsong och bytesdag om lördagar eller söndagar under högsäsongen. Några rum har fortfarande kokvrå, som kan användas mot betalning.

Semestercenter och hotell i ett

Det är tal om ett semestercenter som breder ut sig över 5 hektar, beläget 1,3 km från havet. På Hotel Loano 2 används inga kontanter, utan i stället ett slags kreditkort, som räknas av i receptionen. Rummen ligger i byggnader på 3 våningar med hiss, och är omgivna av en stor och välhållen gräsplan med palmer och blommor.

Liguriens största poolområde

Här finns tre stora pooler - faktiskt det största poolområdet i hela Ligurien - samt barnpool och vattenmassage. Notera att den ena av poolerna är övertäckt och uppvärmd. Man kan dessutom roa sig med de många faciliteter som finns på stället, där ibland ställets tennisbana (gratis om dagen, mot betalning om kvällen), fotbollsplaner, bocciabana, bordtennis och lekplats. Det finns dessutom fri användning av cyklar, konferensrum, minimarket, tvätteri och parkeringsplats. Mot betalning av tillägg är det möjligt att använda sig av garaget. Det finns gratis trådlöst internetförbindelse vid receptionen och baren, men inte i själva rummen.

Restaurang, pizzeria och bar

På Loano 2 finns det dessutom den stora restaurangen "Portofino", en pizzeria samt bar. Både frukost och kvällsmat serveras som buffé i restaurangen. Under middagen finns vatten och husets vin inkluderat i priset.

Rummen

Alla rummen är utrustade med aircondition (från juni till september), telefon, satellit-TV, förvaringsbox, kylskåp, balkong eller terrass med trädgårdsmöbler samt badrum med toalett, dusch och hårfön. Både frukost och kvällsmat serveras som buffet på ställets restaurang "Portofino". Vatten och husets vin till kvällsmaten är inkluderat i priset.

Rummen är uppdelade i tre olika typer beroende på storlek och antal sovplatser. Mot tilläggsbetalning kan man även få nyttja köksfaciliteter.

- Junior-rum med 2 + 1 sovplatser:
Rummen har dubbelsäng, enkelsäng och badrum samt balkong med bord och stolar.

- Classic-rum med 2 + 2 sovplatser:
Rummen råder över två lokaler åtskilda av en skyddsdörr. Nattområdet är utrustat med en dubbelsäng, dagområdet är utrustat med ett litet rum med dubbel bäddsoffa och balkong. Badrummet har dörr till båda utrymmena.

- Superior-rummen med 2 + 4 sovplatser:
Rummen är uppdelade på tre rum: uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och balkong, två sovrum med två sovplatser i var (dubbelsäng eller två enkelsängar) och badrum / toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Villa Giada

Imperia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map