Hotell i Loano i Ligurien

Hotel Loano 2

Junior Junior Junior Classic Classic Classic Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel & Residence Loano 2 är både känt och mycket omtyckt. Resorten är stor och det var först år 2006 som hotelldelen blev byggd. Varför Loano 2 är så omtyckt beror nog mycket på de stora ytorna och alla de faciliteter som gör en semestervistelse avkopplande och behaglig. Och trots sin storlek är allting välorganiserat och välskött.

Bada i ett av Liguriens största poolområde

Det som kanske sticker ut mest, förutom ytorna, är poolområdet. Här finns tre stora pooler - faktiskt ett av de största poolområdena i Ligurien - samt barnpool och vattenmassage. Notera att den ena av poolerna är övertäckt och uppvärmd, vilket är extra praktiskt för dig som reser utanför säsong, oktober till maj. Under sommarhalvåret när underhållningen drar igång har du möjlighet att deltaga i vattengympa och få gratis simlektioner.

Är du mer en strandperson kan du höra med receptionen så tipsar de dig om var du ska bege dig. Resorten har ett samarbete med en av "stränderna" Loano så att du kan få rabatt. På Loanos strand finns det möjlighet att windsurfa, spela beach volley,, dyka och segla, dock ej i resortens regi. I högsäsong finns shuttlebuss 3 ggr per dag, hör med receptionen om priser och tider.

...och ännu mer att göra

Förutom sol och bad kan du aktivera dig om andan faller på. Här finns en tennisbana (gratis om dagen och mot betalning om kvällen då den måste lysas upp), fotbollsplaner, bocciabana, bordtennis och lekplats. Det finns dessutom fri användning (efter tillgänglighet) av cyklar om du känner för att se omgivningen på två hjul. En del aktiviteter är i begränsade perioder (och under högsäsong).

Läs mer om Hotel Loano 2

Bekvämligheter som mataffär och restaurang

En annan sak som uppskattas mycket, speciellt av barnfamiljerna, är att det finns en liten minimarket på området. Perfekt för dig som vill handla in lite dricka och snacks. På Loano 2 finns dessutom en stor restaurang som heter "Portofino", en pizzeria och en bar. Både frukost och kvällsmat serveras som buffé i restaurangen. På Hotel Loano 2 används inga kontanter, utan i stället ett slags kreditkort, som räknas av i receptionen.

Flera bekvämligheter är tvätteri och parkeringsplats. Mot betalning av tillägg på plats är det möjligt att använda sig av garaget, om plats finns. Det finns gratis trådlöst internetförbindelse vid receptionen och baren, men inte i själva rummen.

Du kan bo i rum eller i lägenhet

Du kan välja mellan boende i rum eller i lägenhet, vilka vi presenterar separat. Rummen ligger i byggnader på 3 våningar med hiss, och är omgivna av en stor och välhållen gräsplan med palmer och blommor. Alla är utrustade med aircondition (från juni till september), telefon, Sat-TV, förvaringsbox, kylskåp, balkong eller terrass med trädgårdsmöbler samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Välj logi efter behov

Stället erbjuder nu vistelse med frukost eller halvpension med möjlighet för kortare boende under lågsäsong och bytesdag om lördagar eller söndagar under högsäsongen. Några rum har fortfarande kokvrå, som kan användas mot betalning. Både frukost och kvällsmat serveras som buffet på ställets restaurang "Portofino".

Rummen är uppdelade i olika typer beroende på storlek och antal sovplatser. För minibar utgår en avgift på 20 euro och inkluderar då 4 flaskor vatten, 4 soft drinks och 2 juicer.

Läs om rummen på Hotel Loano 2

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map