Omdömen från Garden Lido

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Garden Lido

Läs personliga omdömen av Garden Lido som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Garden Lido. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Garden Lido

Vi är väldigt nöjda med vår Italien-resa. Detta är inte sista gången vi åker. Garden Lido levde upp till våra förväntningar - vackert rum, vacker utsikt, god frukost och trevlig personal. Trädgården och stranden var super. Minuset är den dyra parkeringen - i alla fall för oss som skulle vara där en vecka.

Loano som semester-destination

Loano är en härlig liten stad. Ta dig in på bakgatorna. Små butiker och restauranger överallt. Vi blev väldigt överraskade över hur mycket man gjort för barnen på stränderna och strandpromenaden. Stor tumme upp!

Garden Lido
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Garden Lido
Dubbel Classic Balkong med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map