Omdömen från Ai Pozzi Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ai Pozzi Village

Läs personliga omdömen av Ai Pozzi Village som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ai Pozzi Village. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Dåligt

Det var ett otroligt dåligt hotell, vattenrutschkanan var stängd på grund av att det inte var säsong för den, inomhuspoolen var på ett spa så man skulle vara mycket stillsam, det fanns många trasiga saker/fel i poolområdet.
Man måste själv köpa sitt toalettpapper när man hyr de stora rummen

Loano som semester-destination

In-Italias kommentar

Kära Anja Stort tack för dina synpunkter på er vistelse på Villaggio Ai Pozzi. Jag är ledsen att höra att er vistelse inte levde upp till era förväntningar. Normalt är poolen öppen från april till oktober med reservationer för vädret i yttersäsongerna, och en kall vår betyder att hotellen ofta skjuter fram öppnandet. Eftersom det beror på vädret är det tyvärr inte något vi kan påverka, även om vi gärna skulle vilja : ) Det förvånar mig att där var saker som var fördärvade eller hade fel i poolområdet. Tyvärr så kontaktade ni inte oss om detta under er vistelse, vilket är tråkigt, för i så fall hade vi självklart kunnat ringa till Villaggio Ai Pozzi och hitta en lösning på det hela. Angående inredning i semesterlägenheterna så finns det oftast inte basvaror så som till exempel toalettpapper m.m. vilket du därför själv måste köpa på destinationen. Du kan läsa mer om detta på vår hemsida under "inredning och inventarier" i vår FAQ här: https://www.hideaways.se/kundservice/faq/hotell#Semesterlägenheter Jag är glad att höra att ni tyckte om Loano och att ni har haft en bra semester. Jag hoppas att vi får möjlighet att hälsa er välkomna en annan god gång. Vänliga hälsningar, Amalie

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och och balkong/terrass (5 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Superfin lägenhet. Lite sparsamt med servis om man vill laga mat hemma.

Loano som semester-destination

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och och balkong/terrass (5 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ai Pozzi Village

Loano som semester-destination

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och och balkong/terrass (5 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Generellt ett härligt ställe. Lägenheten är verkligen bra. Enda minus är att det i stort sätt inte finns någon köksutrustning, men så är det ju oftast i Italien.
Man ska vara inställd på stor aktivitet i och runt poolen. Det är 3-4 anställda som spenderar större delen av dagen med olika aktiviteter. Allt föregår i 100 %, och det blir snabbt rätt ansträngande att lyssna till. Det är samma program, samma sånger som spelas varje dag. Man ska inte välja detta hotell om man vill ha lata dagar vid poolen, då det är mycket larm och stök.
Det är ett lotteri att få solsängar och parasoll, trots att det står att där är 2 solsängar och 1 parasoll till varje lägenhet. Det är där absolut inte.
Det är möjligt att köpa lunch på stället. Urvalet är ok, men servicen är något av det mest arroganta jag upplevt, och jag har upplevt mycket - dessutom förstår de knappt någon engelska.
Poolen borde man rensa någon gång då och då. Den är verkligen skitig.

Loano som semester-destination

Loana är en mycket trevlig stad.

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (4 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra semesterdestination - men inte på kvällen

Totalt sätt ett bra semesterställe.
Fina och rena rum, inkl. gemensamma områden, pool m.m.
Fungerar bra med shuttlebuss till stan, om alla inte får plats vid första turen, så kör de igen.
Nu till kritiken:
Vi försökte komma till stranden (hotellets privata strand), men där fanns inga lediga solsängar och man fick inte ligga på sina egna handdukar, så vi blev avvisade.
Varje kväll är det underhållning på hotellet, som man känner igen från andra semesterställen. Men att man på så låg nivå försöker underhålla oss (2 familjer) är fullständigt oförståeligt, det ropas och skriks något helt sinnesjukt mycket (någon gång frågade vi oss själva om dessa faktiskt var normala människor). Inte bara en timmer eller två, nej hela kvällen från 21-00, några dagar med start klockan 19.
Det var så högt och störande att vi inte hade en enda kväll där vi kunde njuta av den ljumna sommarkvällen på balkongen lugnt och stilla. Vi kunde inte prata med varandra - helt oacceptabelt.

Loano som semester-destination

Kör till stranden i Pietra Ligure, där är mer plats än på de offentliga stränderna i Loano.

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass (8 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inte klar en av dagarna - vet inte vad det innebar.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ai Pozzi Village

Loano som semester-destination

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och och balkong/terrass (5 pers)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Lokal charm

Loano är en mycket lokal italiensk stad som inte alls präglas av turism. Staden var trevlig och vänlig. Härlig strandpromenad och små trevliga gågator med roliga upplevelser. Lägenhetskomplexet Ai Pozzi var fint, rent och välhållet. Personalen var mycket serviceinriktad och vänliga.
Bra med shuttlebuss in till stan. Fint poolområde både till stora och små (barnpool).
Lägenheterna var fina, modernt inredda och välhållna.

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (4 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevlig semester- lovely Loano.??

Vi har haft fantastiska dagar i Loano /Pozzi DI Villagio. Fin lägenhet, dock saknas tvättmaskin. Personalen är mycket trevliga och gav en massa råd på bra turistattraktioner. Renommenderas stark, familjen kommer nog att återvända nästa sommar.??

Rekommendationer till andra gäster

Grotte DI Borgio Verezzi.
Vinprovning i Torre Pernice , fantastisk plats med god mat och vin.
Personalen på plats har bra tips.

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass (7 pers)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Fint ställe, fin stad och fint väder

Loano är en riktigt trevlig italiensk stad med ett fantastiskt folkliv av människor i alla åldrar.
Villaggio Ai Pozzi gav oss – åtta personer i två lägenheter med en stor gemensam terrass – en härlig semestervistelse.
Särskilt njöt vi av den stora gemensamma terrassen och den härliga poolen.
Även bra service med gratis transport av en liten buss in till stan.
Vänlig personal som också var mycket hjälpsam.
I det stora hela en härlig semestervecka.

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (4 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ren avkoppling

Härligt ställe, ren och stor pool. Tennisbana och bollplan för fri användning. Riktigt bra för barn.
Lägenheten lite liten. Fin terrass.

Rekommendationer till andra gäster

Ta bilen och kör längs vattnet söderut. Fantastiska stränder och lugnare och mer avslappnad atmosfär. Se till att få en lägenhet överst med utsikt över hav och berg och bort från poolområdet, eftersom det är fest och hög musik på kvällen nere vid poolområdet.

Ai Pozzi Village
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ai Pozzi Village
Lägenhet m. 1 sovrum och och balkong/terrass (5 pers)

Lite liten lägenhet för fem personer.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi når inte upp på rummet. Delning via ethernet och pc på rummet fungerar också dåligt med många avbrott.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map