Ligurien - Välj det bästa!

Camogli Relais San Damian Villa Rosmarino
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Ligurien erbjuder allt från det klara Medelhavet med fina sandstränder, ett unikt kök, pittoreska städer och inte minst det världsberömda Le Cinque Terre (de fem små byarna) som inbjuder till härliga naturupplevelser. Nedan boende är de självklara valen för den aktiva bröllopsresan eller de som bara vill njuta och koppla av i vackra omgivningar.

Relais San Damian vid Imperia: På Relais San Damian njuter man av livet, antigen i poolen med utsikt mot Medelhavet och Imperias vackra stadsdel Porto Maurizio eller på terrassen med ett glas vin. Det är endast ca. 5 km till betalstranden i Imperia.

Det absolut bästa med att bo här måste vara frukosten som serveras i exotiska miljöer som mest påminner om Mauritius. Personalen börjar tidigt att dekorera borden med blosterkransar och rosmarinkvistar och förbereda de många hemlagade marmelader och bakelser (t.ex. ricottapaj med apelsin) som serveras. Här har man tänkt på alla detaljer.

Villa Rosmarino vid Camogli: På gångavstånd ner till Camoglis stämningsfulla strandpromenad och stadens karaktärfulla kulöra fasader ligger Villa Rosmarino insvept i design och stilfull inredning. Den vackra liguriska villan med sin pool fulländar det scenograiska landskapet.

Villa Rosmarino är en designerdröm! Denna majestätiska liguriska villa med en historia som olivpress är restaurerad från topp till tå och sedan fylld med designermöbler, konst och kärlek. Här råder den goda smaken.

 
search map