Villa i Levanto i Cinque Terre

Villa Paradiso

 
Villa Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Paradiso ligger i den lugna delen av Levanto men uppe på en höjd med fantastisk utsikt över bukten, strandpromenaden och den lilla hamnen var ifrån båtarna seglar till de 5 små byarna "Cinque Terre".

Trapporna som går från strandpromenaden upp till huset fortsätter upp till en av Levantos sevärdheter nämligen "Il Castello San Giorgio". Lyxvillan bredvid med tillhörande park ägs av en av Italiens rikaste familjer nämligen Fiat familjen Agnelli - så man befinner sig i den riktigt fina delen av staden! Lägenheten ligger på första våningen med åtgång till en trevlig och stor skuggig möblerad terrass med havsutsikt. Trädgården tillhör ägaren, som själv bor på andra våningen. I lägenheten finns det tvättmaskin, diskmaskin och TV.

Läs mer om Villa Paradiso

Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer samt TV, kök, sovrum med dubbelsäng samt utgång till terrass, sovrum med två enkelsängar. Man har utgång till terrassen både från uppehållsrummet och dubbelrummet. Fräscht badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map