Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Villa Mandola

 
Villa Mandola är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mandola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vacker villa belägen strax utanför den centrala delen av Levanto, ca. 1,5 km från stranden. Villan ligger på en lugn gata och har egen parkeringsplats. Man har nära till stranden och centrum men ändå lugn och ro.

Runt omkring villan som är uppdelad i två lägenheter finns en härlig och växtrik trädgård där det finns god plats för barn att leka. Det är också perfekta omgivningar för att äta ute och bara njuta av vädret. Endast en lägenhet uthyres. Endast en lägenhet hyrs ut till semestergäster. I lägenheten finns det TV, ugn, balkong och tvättmaskin.

Läs mer om Villa Mandola

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser:
- Lägenheten är planerad över tre våningar och består av uppehållsrum, kök och badrum på första våningen. På andra våningen är det sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med enkelsäng samt badrum med badkar. Genom en spiraltrappa kommer man till ett litet vindrum med bäddsoffa och bar.

Dölj texten
 
 
search map