Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Villa Azalea

 
Terrazza Villa Azalea är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Villa Azalea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Azalea är ligger på andra våningen i en ståtlig villa i centrala Levanto på den italienska rivieran. Här bor du i en fin lägenhet i en lugn del av staden, samtidigt som du har gångavstånd till strandpromenaden.

Egen terrass med havsutsikt

Du kommer älska, och förmodligen tillbringa en hel del tid på din egna terrass med havsutsikt. Här kan du börja dagen med frukost, och kanske avsluta med något svalkande att dricka efter en dag på stranden eller med vandring i Cinque Terre.

Du har nära till allt

Inom några minuters promenad finner du Levantos inbjudande centrum med allt från tågstation till butiker, restauranger och caféer. Ankommer du i bil finns det dessutom privat parkeringsplats.

Lägenheten på Terrazza Villa Azalea

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av ett ljust uppehållsrum med soffgrupp och TV, kök med matplats, 4 kokplattor, ugn, diskmaskin, tvättmaskin och kylskåp med frysfack. Vidare finns det två sovrum med enkelsängar och ett sovrum med dubbelsäng och ytterligare ett sovrum med dubbelsäng. Lägenheten har hela tre badrum (två med badkar och ett med dusch). Från uppehållsrummet, köket och ett av sovrummen har man utgång till den stora fina terrassen med havsutsikt. På terrassen finns det både loungemöbler, solstolar och matplats.

 
 
search map