Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Impero

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt från fönsterna Vardagsrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Impero ligger mitt i det historiska Levanto endast ca. 300 meter från stranden och handelsgatorna. Tågstationen varifrån man tar sig till Cinque Terre ligger endast 1 km bort. Terrazza Impero är en rymlig, hemtrevlig lägenhet med privat terrass.

Plats till alla

Stora familjer som reser tillsammans har ofta svårt att hitta rymliga lägenheter med central placering. Detta är Terrazza Impero lösningen på: Lägenheten har hela fem sovrum och ett hav av uppehållsrum och utrymme. Lägenheten kan ta emot upp till 12 personer utan att man bor trångt. Det finns nämligen också hela fem badrum. Lägenheten är elegant inredd med antikviteter och personlig prägel.

Skön terrass

Från köket leder en utvändig gång bort till lägenhetens privata terrass varifrån man har vy till staden och sluttningarna. Terrassen är möblerad så alla kan sitta där och äta om vädret tillåter.

Lägenheten på Terrazza Impero

Niorumslägenhet med 10/12 sovplatser

Lägenheten som mäter ca. 300 m², är överdådig sett till inredning och ligger på tredje våningen i en historisk byggnad utan hiss. Den består av en hall och totalt fem sovrum: ett sovrum med himmelsäng, enkelsäng, eget badrum med både dusch och badkar i anslutning till rummet; två sovrum med dubbelsäng (båda med eget badrum), ett enkelrum med eget badrum och slutligen ett sovrum med dubbelsäng. Dessutom finns det ett badrum med toalett och dusch samt fyra uppehållsrum där det ena är avlångt och två av dem hör samman (open-space) med matsalen. Till sist finns det ett mindre välutrustat kök med diskmaskin, spis med 4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn samt kylskåp med frysfack. Det finns också en tvättmaskin i lägenheten.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Mediterraneo 1

Manarola, Ligurien

Terrazza Al Ponte Vecchio

Manarola, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Prealba

Levanto, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Villa Giada

Imperia

search map