Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Impero

Utsikt från fönsterna Vardagsrum
 
Terrazza Impero är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Impero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Impero ligger mitt i det historiska Levanto endast ca. 300 meter från stranden och handelsgatorna. Tågstationen varifrån man tar sig till Cinque Terre ligger endast 1 km bort. Terrazza Impero är en rymlig, hemtrevlig lägenhet med privat terrass.

Plats till alla

Stora familjer som reser tillsammans har ofta svårt att hitta rymliga lägenheter med central placering. Detta är Terrazza Impero lösningen på: Lägenheten har hela fem sovrum och ett hav av uppehållsrum och utrymme. Lägenheten kan ta emot upp till 12 personer utan att man bor trångt. Det finns nämligen också hela fem badrum. Lägenheten är elegant inredd med antikviteter och personlig prägel.

Läs mer om Terrazza Impero

Skön terrass

Från köket leder en utvändig gång bort till lägenhetens privata terrass varifrån man har vy till staden och sluttningarna. Terrassen är möblerad så alla kan sitta där och äta om vädret tillåter.

Lägenheten på Terrazza Impero

Niorumslägenhet med 10/12 sovplatser

Lägenheten som mäter ca. 300 m², är överdådig sett till inredning och ligger på tredje våningen i en historisk byggnad utan hiss. Den består av en hall och totalt fem sovrum: ett sovrum med himmelsäng, enkelsäng, eget badrum med både dusch och badkar i anslutning till rummet; två sovrum med dubbelsäng (båda med eget badrum), ett enkelrum med eget badrum och slutligen ett sovrum med dubbelsäng. Dessutom finns det ett badrum med toalett och dusch samt fyra uppehållsrum där det ena är avlångt och två av dem hör samman (open-space) med matsalen. Till sist finns det ett mindre välutrustat kök med diskmaskin, spis med 4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn samt kylskåp med frysfack. Det finns också en tvättmaskin i lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map