Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Cavour

 
Terrazza Cavour är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Cavour är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Cavour är på många sett unik. Den utmärker sig genom en extremt central placering samt en häftig takterrass med fin utsikt till stadens centrum. Vi rekommenderar lägenheten åt självständiga sällskap som vill uppleva Levanto och Cinque Terre.

Mitt i Levanto

Lägenheten ligger i centrala Levanto med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Miljön i stadsdelen präglas av det pulserande livet på torget och de många livliga gator med både restauranger, caféer och butiker. En kort promenad tar dig till både stadens sandstrand samt tågstationen. Med tåget tar du dig bland annat smidigt till de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre.

Trerumslägenhet med takterrass

Lägenheten ligger på fjärde våningen i ett palats utan hiss. Den är fördelad på två våningsplan och består av sovrum med dubbelsäng och fransk balkong, badrum med toalett och dusch, sovrum med våningssäng (för barn) och fransk balkong, badrum med toalett och badkar samt uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn) och stort funktionellt kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp) med tillhörande bardisk med barstolar och matplats. Härifrån leder en smal trappa upp till ett litet sovloft med en bäddsoffa för en person. Notera att trappan från köket som leder upp till takterrassen är både smal och trång. Trappan är varken optimal för gångbesvärade eller små barn då den är mycket brant. Väl uppe på terrassen väntar en takterrass på ca. 40 m² som är utrustad med bord och stolar, grill samt en fin utsikt ner till bl.a. torget Piazza Cavour.

Lägenheten på Terrazza Cavour

Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser (med takterrass)

Lägenheten ligger på fjärde våningen i ett palats utan hiss. Den är fördelad på två våningsplan och består av sovrum med dubbelsäng och fransk balkong, badrum med toalett och dusch, sovrum med våningssäng och fransk balkong, badrum med toalett och badkar samt uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn) och stort funktionellt kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp) med tillhörande bardisk med barstolar och matplats. Härifrån leder en smal trappa upp till ett litet sovloft med en bäddsoffa för en person. Notera att trappan från köket som leder upp till takterrassen är både smal och trång. Trappan är varken optimal för gångbesvärade eller mindre barn. Väl uppe på terrassen väntar en terrass på ca. 40 m² som är utrustad med bord och stolar, grill samt en fin utsikt ner till bl.a. torget Piazza Cavour. Bland faciliteter i lägenheten kan vi nämna tvättmaskin, TV samt värme för kallare årstider.

 
 
search map