Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Casa Bianca

 
Terrazza Casa Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casa Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Casa Bianca ligger på 3:e våningen i en gammal vacker byggnad utan hiss. Styrkan ligger i den fina centrala placeringen samt den inbjudande terrassen varifrån du kan njuta av atmosfären i Levanto efter en dag full av upplevelser i närområdet.

Det centrala läget

Lägenheten ligger i centrala Levanto med gångavstånd till allting. Miljön i stadsdelen är mysig och genuin där du möter den lokala befolkningen på gatan. I direkt anslutning till lägenheten finns både inköpsmöjligheter och både caféer och restauranger. Några hundra meter bort ligger stadens sandstrand och väntar. Med tåget tar du dig smidigt till de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre.

Tvårumslägenhet med terrass

Lägenheten ligger på tredje våningen i en gammal vacker byggnad utan hiss. Den mäter ca. 60 m² och består av ett ljust vardagsrum med kök (4 kokplattor, ugn och kylskåp med frysfack), bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utgång till privat terrass med bord och stolar samt lite vy mot havet. Bland faciliteter i lägenheten kan vi nämna tvättmaskin, TV samt värme för kallare årstider.

Lägenheten på Terrazza Casa Bianca

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på tredje våningen i en gammal vacker byggnad utan hiss. Den mäter ca. 60 m² och består av ett ljust vardagsrum med kök (4 kokplattor, ugn och kylskåp med frysfack), bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utgång till privat terrass med bord och stolar. Bland faciliteter i lägenheten kan vi nämna tvättmaskin, TV samt värme för kallare årstider.

 
 
search map