Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Bella Levanto

 
Terrazza Bella Levanto är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Bella Levanto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten är fördelad på två våningsplan: 4:e och 5:e våningen med den panoramiska terrassen högst upp. Byggnaden är utan hiss vilket innebär att lägenheten inte är att rekommendera till barnfamiljer med små barn eller gångbesvärade. För övriga väntar här en semesterbostad av rang.

Det centrala läget

Lägenheten ligger i centrala Levanto med gångavstånd till tågstationen. Miljön i stadsdelen är mysig och genuin där du möter den lokala befolkningen på gatan. I direkt anslutning till lägenheten finns både inköpsmöjligheter och både caféer och restauranger. Några hundra meter bort ligger stadens sandstrand och väntar. Med tåget tar du dig smidigt till de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre.

Fyrarumslägenhet med terrass
Lägenhetens första våningsplan består av uppehållsrum med TV och DVD samt funktionellt open space kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng (himmelsäng), sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.
En smal trappa leder upp till nästa våningsplan med sovrum med dubbelsäng (kan delas till enkelsängar), badrum med toalett och dusch samt en liten trappa som leder upp till den fina terrassen med trädgårdsmöbler och utsikt över både stadens centrum och havet.

 
 
search map