Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Bella Levanto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten är fördelad på två våningsplan: 4:e och 5:e våningen med den panoramiska terrassen högst upp. Byggnaden är utan hiss vilket innebär att lägenheten inte är att rekommendera till barnfamiljer med små barn eller gångbesvärade. För övriga väntar här en semesterbostad av rang.

Det centrala läget

Lägenheten ligger i centrala Levanto med gångavstånd till tågstationen. Miljön i stadsdelen är mysig och genuin där du möter den lokala befolkningen på gatan. I direkt anslutning till lägenheten finns både inköpsmöjligheter och både caféer och restauranger. Några hundra meter bort ligger stadens sandstrand och väntar. Med tåget tar du dig smidigt till de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre.

Fyrarumslägenhet med terrass
Lägenhetens första våningsplan består av uppehållsrum med TV och DVD samt funktionellt open space kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng (himmelsäng), sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.
En smal trappa leder upp till nästa våningsplan med sovrum med dubbelsäng (kan delas till enkelsängar), badrum med toalett och dusch samt en liten trappa som leder upp till den fina terrassen med trädgårdsmöbler och utsikt över både stadens centrum och havet.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Casa Bianca

Levanto, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Cielo e Mare

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map