Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Residence Prealba

Pris från per pers.
Terrass till lägenhet B8 Terrass till lägenhet A9 Terrass till lägenhet C8 Terrass till lägenhet B8 Terrass till lägenhet A12 Havsutsikt från lägenhet A12 Terrass till lägenhet B9
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Prealba ligger endast 150 meter från Levantos charmiga centrum och du kommer upptäcka att många bor här året om. Butiker, restauranger och caféer är öppna hela året och gör att staden är värd ett besök likväl på sommaren som vår och höst.

Lugnt och fint läge nära till stranden

På Residence Prealba har du fördelen att du kan parkera bilen i garaget och således slippa leta parkeringsplats i staden. Du har endast 200 meter till den fina sandstranden och ännu kortare till din första kopp espresso om morgonen. Anländer du utan bil ska du vara uppmärksam på att tågstationen ligger ca. 2 km från centrum och att du kommer tvingas promenera en bit för att komma till din semesterbostad. Trots att du bor endast en kort bit från både stadskärnan och stranden befinner du dig i ett lugnt område avskilt från det stökiga torget.

En härlig semester precis vid Cinque Terre

Om du planerar att vandra i de berömda och vackra Cinque Terre så bor du på den rätta sidan av Levanto. Du kan nämligen ta dig väldigt enkelt till den stig som leder till Monterosso över Punta Mesco, och du kan vandra - eller hoppa på tåget - vidare till de andra 4 byarna i naturparken: Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore. Du kan också välja att gå i motsatt riktning mot Bonassola, som nu är ansluten till Levanto genom en tunnel i berget (tillgänglig endast till cyklister och fotgängare) som är ca 2 km lång.

Stilrena lägenheter med härlig terrass

Lägenheterna är ljusa och har ett fint inomhusklimat. Inredningen är stilig och präglas av var ägares preferenser. De är således inte identiskt inredda och ordnade. Gemensamt för alla är dock en egen terrass eller privat uteområde, aircondition, elektriska gardiner, tvättmaskin och ett välutrustad kök, som i vissa fall också innehåller en diskmaskin. Några av de lägenheter som ligger överst i byggnaden har uppgång till en enorm takterrass med havsutsikt.

Läs om lägenheterna på Residence Prealba

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Planet

Levanto, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante

Hotel Porto Roca

Monterosso

search map