Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Residence Magnolia

 
Residence Magnolia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Magnolia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Magnolia ligger på en av huvudgatorna i centrum av levanto, bara 100 meter från stranden och nära inköpsmöjligheter, butiker och restauranger.

Fyra semesterlägenheter i vanligt bostadshus

Lägenheterna ligger på flera olika våningar, från hög källare till tredje våningen. Det finns hiss i byggnaden. Bakom huset finns en innergård för parkering samt en liten gräsplätt, som dessvärre inte lämpar sig för utomhusvistelse.

Läs mer om Residence Magnolia

Tvårumslägenhet nr. 1 med 4 sovplatser (2:a vån.)
- Lägenhet n. 1 ligger på andra våningen men skulle även kunna kallas för ett upphöjt markplan. Lägenheten framstår som enkelt inredd och ljus, dock håller inte badrummet samma standard som resten av lägenheten. Den har tillhörande tvättmaskin och TV. Man ska räkna med lite buller från gatan som den vätter ut mot, även fast fönstren har dubbelt glas. Den är praktiskt möblerade och har kokvrå med ugn i uppehållsrummet och badrum. Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum.

Trerumslägenhet nr. 8 med 4/6 sovplatser (3:e vån.)
- Lägenhet n. 8 ligger på tredje våningen. Den är praktiskt möblerad och består av uppehållsrum med kokvrå (med ugn och diskmaskin) och bäddsoffa med två sovplatser (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map