Omdömen från Residence Costa Morroni
 
Residence Costa Morroni är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Costa Morroni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Omysigt, långt ifrån allt

Er egen recension av detta ställe levde tyvärr inte alls upp till våra förväntningar. "Du kommer få en känsla av att både få kakan och äta den..." skriver ni på er hemsida. MEN vi kan inte minnas att vi bott på något ställe som haft mindre charm än detta. Ligger långt ifrån allting, närmaste granne är trävarorna längre ner på vägen. Sannerligen inte trevligt att vistas i en sluten trädgård med 2,5 meter hög häck och bara torr jord som skulle föreställa en liten gräsmatta, absolut ingen utsikt därifrån.
Mycket billiga köksredskap. Myror på flera ställen. Duschslang och munstycke var utslitet så det krävdes en hand bara för att hålla det över huvudet och duschdörren kunde inte sluta tätt så det kom en massa vatten på golvet precis fram för toaletten. Absolut ingen avställningsplats i badrummet så med fyra personer låg det tandborstar etc i både köket och i necessärer på golven.
Då det handlade om så många brister så såg vi tyvärr ingen mening med att påtala detta för personalen. Vi åkte i förtid vidare vidare till ett annat ställe. Ni bör skriva sanningen och inte utmåla detta som ett litet slott, när det bara är ett betonghus på en bergssluttning. Absolut ingen valuta för pengarna. Vänlig och hjälpsam personal gör att det kan bli en stjärna.

In-Italias kommentar

Jag beklagar att ni inte hade någon bra semesterupplevelse. Vi har haft många andra gäster som uppskattar stället, så det handlar också om tycke och smak – men när allt kommer omkring så ska det givetvis inte finnas fel och brister på semesterbostaden. Vi kan bara uppmana er att ni en annan gång tar kontakt med värdarna eller oss under tiden, så att vi får en möjlighet att åtgärda saker och ting. Mvh Allan, In-Italia

Residence Costa Morroni
Rent och fint, Rent och fint

Myror i köket m m
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Vänlig och hjälpsam personal trots allt.
Placering, Placering

Långt ifrån allt.
 
Själva boendet på Residence Costa Morroni
Lägenhet m. 1 sovrum m. 2/5 sovplatser och terrass/trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Du måste ge dig ut på de gemensamma ytorna för att få uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Residence Costa Morroni
 
search map