Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Residence Costa Morroni

 
Residence Costa Morroni är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Costa Morroni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vad gör du när du gärna vill bo i Cinque Terre och samtidigt inte vill ge upp poolen? Så har många det, och den drömmen kan bli till verklighet på Costa Morroni som ligger mellan Levanto och Monterosso i de sköna gröna höjddragen i Ligurien.

Lantlig idyll

Placeringen är lantlig och idyllisk - och ändå ligger tågstationen i Levanto bara ca. 2 km bort. Här kan du ta tåget en hållplats till Monterosso (ca. 5 minuter), och så är du i Cinque Terre - och kan slänga dig på den breda sandstranden, utforska den gamla stadsdelen eller vandra till någon av de närliggande byarna och på så sätt njuta av allt panoramautsikter som "alla" talar om.

Levantos pittoreska och trevliga centrum och fina sandstränder ligger endast 3 km från Residence Costa Morroni. Stället erbjuder transfer till både centrum av Levanto, stranden och tågstationen ca. 4 gånger dagligen. Det betyder att du aldrig behöver leta efter parkering i stadens centrum, där det om sommaren är svårt att finna parkering. Har du inte lust att själv laga mat eller ta sig in till Levanto finns det ett matställe bara ca. 1 km från Costa Morroni som också gör pizzor. Notera att miljön i allmänhet är vacker och skön - men strax före Costa Morroni finns en lagerbyggnad som inte är så vacker, men som dock inte för något oväsen.

Läs mer om Residence Costa Morroni

Pool och nästan tusen andra faciliteter

Residence Costa Morroni ligger på en sluttning med parkeringsplatsen nederst, lägenheterna i mitten samt pool och den gemensamma terrassen högst upp. Poolen är inte jättestor men mycket välkomnande och används endast av de 12 lägenheterna på stället. Den har en placering där du kan blicka ut över de liguriska kullarna och en närliggande pittoresk gammal kyrkan. Här är naturligtvis solstolar och parasoller och av andra intressanta bekvämligheter kan vi nämna: bar, utomhus fitnesshörna, bordtennis, lekplats, wi-fi på den gemensam terrassen, tvättstuga, grillplats, trädgård, och 1 gratis parkeringsplats för varje lägenhet.

Semester för den aktive...

Du kan utnyttja området's fina nät av vandringsstigar. Förutom betalstigen mellan Monterosso och Riomaggiore som är vacker, men också mycket populär, så kan vi rekommendera den fria och mindre trånga (men lika hisnande) vandringsleden mellan Levanto och Monterosso. Slutligen utgår det en vandringsled från själva stället som cirkulerar i samhället.

Komfortabla lägenheter

Du bor i komfortabla lägenheter med möjlighet till självhushåll. Dessutom har de alla antingen möblerad terrass eller trädgård.Det finns möjlighet till barbecue. Wi-Fi har du i de gemensamma utrymmena och på rummen, som även har aircondition och Sat-TV. Extrabäddarna är i bäddsoffa.

Läs om lägenheterna på Residence Costa Morroni

Dölj texten
 
 
search map