Hotell i Levanto i Cinque Terre

Park Hotel Argento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Park Hotel Argento slog upp dörrarna för första gången 2009 och erbjuder det, som de flesta i detta område önskar: ett kvalitetshotell i fridfulla omgivningar med pool och nära de fem byarna i Nationalparken Le Cinque Terre. Det ligger vackert i bergen, nära staden Levanto och avstånden till stranden och centrum är endast cirka 800 meter, medan tågstationen (varifrån du kan ta dig till Cinque Terre), endast ligger 300 meter bort.

Njut av tillvaron vid den härliga poolen

Hotellet ligger fridfullt och tillbakadraget, men ändå endast ca. 800 meter från havet (stranden i Levanto). Önskar du ett bra alternativ till Medelhavets saltvatten, och Levantos populära stränder, så finns det en härlig pool med panoramautsikt. Här kan du slappna av på en av alla solsängar, med en bra bok och kanske en drink i handen. Om du ankommer i bil kan du välja utomhusparkeringen (gratis) eller ett stängt garage (mot en avgift). Annars är avståndet till tågstationen i Levanto endast ca. 300 meter, och den nås via en liten stig. Hotellet har också en shuttlebuss som kör till centrum av Levanto flera gånger om dagen.

Läs mer om Park Hotel Argento

Mat och dryck

Frukosten serveras som buffé i den stora salen, eller utomhus på terrassen när vädret tillåter det - vilket är som oftast. Du kan också köpa en kopp kaffe eller ett gott glas vin i hotellets trevliga bar, och du behöver inte heller lämna stället för att äta mat; Park Hotel Argento har nämligen en strålande restaurang som erbjuder både italienska och internationella rätter.

Hotellet har också en wellness-avdelning med SPA, som är öppen från mitt på eftermiddagen, och här kan du njuta av både bastu och turkiskt bad. Det finns inte någon havsutsikt från hotellet, men många rum kan skymta havet, dock vetter de flesta mot de vackra omkringliggande bergen som gränsar upp till Nationalparken Cinque Terre.

Bekväma rum i klassisk stil

Hotellet har totalt 47 rum i olika kategorier, och de är alla enkelt och fint inredda i klassisk stil. Alla rum har som minimum luftkonditionering, telefon, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Park Hotel Argento

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map