Hotell i Levanto i Cinque Terre

L'Antico Borgo B&B

 
L'Antico Borgo B&B är inte tillgänglig i dagsläget
L'Antico Borgo B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta inbjudande lilla B&B ligger i en historisk bergsby ca 5 km från Levantos strand och pulserande liv. Mitt i denna klunga hus kallat Dosso finner man L'Antico Borgos sju charmerande rum och en tidsuppfattning som varken känner till stress eller krav.

Här uppe på 300 meter över havet ser man från L' Antico Borgo havet och Levanto. På den gemensamma terrassen serveras det under de varmare månaderna frukostbuffè för gästerna och i det gemensamma uppehållsrummet finns öppen spis, fåtölj och soffor. Det bor ca 50 personer i Dosso och det finns inga affärer eller retauranger. Det finns gratis offentlig parkering på det lilla torget som man kommer till vid ankomst till byn. Man finenr dock en trattoria i grannbyn Lavaggiorosso (ca 2 km) om man inte vill köra ner till Levano för att äta.

Läs mer om L'Antico Borgo B&B

Rum
- de sju rummen är alla olika inredda med antikviteter och andra smakfulla effekter. De ligger fördelade på tre våningar och har alla wi-fi, sat-tv, minibar och badrum med toalett och hårtork samt badkar/dusch. Många rum har aircondition. Fyra av rummen har möjlighet för en extra säng och två av rummen har möjlighet för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map