Omdömen från Hotel Stella Maris

 
Hotel Stella Maris är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Maris är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Stella Maris

Läs personliga omdömen av Hotel Stella Maris som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Stella Maris. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Varma dagar i Levanto

Det finns goda skäl till den höga beläggningen i området. Levanto är utmärkt som utgångspunkt för utflykter i området. Tillräckligt stort för att ha ut bra utbud av restauranger, men ändå med småstadskänsla. Hotel Stella Maris ligger mitt i centrum. Kort promenad oberoende av om man skall till stranden, restauranger eller bara sitta i parken med en glass. Rummet var bra. Vi var tre vuxna och det fungerade även om rummet vore perfekt för två. Blev erbjudna att byta till ett större rum, men var nöjda som det var. Personalen var tillmötesgående och såg till att vi blev väl omhändertagna. Boka gärna parkering städerna är trånga och det finns trevligare aktiviteter än att leta parkeringsplats. Vår bokning av parkering hade missats, men personalen fixade det.

Rekommendationer till andra gäster

Ställ bilen och åk tåg eller båt, men det är vandring mellan byarna som ger lugnet och de vackra vyerna. Själva undviker vi Pizza i Italien. En middag Osteria Tumelin kan rekommenderas där överträffade huvudrätten (piggvar) förväntningarna. Uppvisande av fisken före tillagning och en förträfflig servering. Pastan (med skaldjur) var också bra, men kanske ett snäpp vassare på La Loggia tvärs över gatan. Kan också rekommendera Trattoria Blu (tror jag den hette) som ligger på en lite tvärgata i samma område.

Hotel Stella Maris
Rent och fint, Rent och fint

Ovant med takmålning
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Känner sig som välkommen gäst
Placering, Placering

Som bestält och förväntat
 
Själva boendet på Hotel Stella Maris
Trippelrum Superior

Skönt med AC efer het dag
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Trådlöst bara i gemensamhetsutrymmen, men fast anslutning på rummet
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Stella Maris

Hotel Stella Maris
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stella Maris
4-bäddsrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Margareta med sällskap från Docksta i Sverige bodde på Hotel Stella Maris i Levanto från den 29. april till den 2. maj 2012.

Allting fungerade bara bra. Hotellet var bra, inga problem med något. Det ända vi kan klaga på var vädret, regn alla dagar, men det kan vi ju inta lasta er för.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 7 Vuxna
Namn
Urban och fru från Halmstad i Sverige bodde på Hotel Stella Maris i Levanto från den 29. juni till den 2. juli 2011. Innan dess hade de bott på B&B Castello Monleone i Moneglia.

Vi har haft en fantastisk vecka med väldigt bra boende, tre dagarsvandring mellan de fem byarna som var helt fantastiska att strosa i samt några dagars slappande med sol och bad.Vi har upplevt in-italia som den bästa researrangör vi anlitat och kommer att anlita er fler gånger.Det enda vi saknade/missade var information att tågbiljetterna skulle stämplas på plats i stationerna för att undvika böter på tåget.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map