Hotell i Levanto i Cinque Terre

Hotel Stella Maris

Standard Junior Suite
 
Hotel Stella Maris är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Maris är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här sätter hotellmodern Renza en sann ära i att ge gästerna en annorlunda hotellupplevelse. Och så ligger stranden bara fem minuters promenad bort.

Eleganta miljöer

Överallt är det högt till de freskmålade taken och de åtta rummen är alla olika inredda, men gemensamt för dem alla är det antika utseende. Hotellet ligger på andra våningen men har en vacker trädgård där frukosten (buffé) kan avnjutas om vädret tillåter. Skulle vädret visa sig dåligt kan man tillbringa tiden i det lilla uppehållsrummet med flatscreen-TV, bibliotek och internet-point.

Läs mer om Hotel Stella Maris

Trädgårdsbar med stor tilldragningskraft

I trädgården framför hotellet ligger baren/caféet Little Apple med paviljonger och eleganta möbler. Frukost för hotellets gäster serveras här, när vädret tillåter. Det är endast tillgång till trädgården utifrån så du måste ut från hotellet och runt hörnet för at nå trädgården. Under eftermiddagstimmarna serveras lättare luncher och annat ätligt, och under kvällstimmarna drinkar och snacks för både hotellets gäster och gäster utifrån. Stämningen är sydländsk, avslappnad och lite exklusiv.

Rummen

- De 8 rummen är alla inredda på olika sätt - Junior-sviterna är större än Superior rummen, som igen är lite större än Standard-rummen. Alla rum har förvaringsbox, tillgång till internet (kontaktuttag - alternativt finns det wifi i det stora gemensamma rummet) och badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar med massagefunktion.

Dölj texten
 
 
search map