Hotell i Levanto i Cinque Terre

Hotel Stella Maris

Standard Junior Suite
 
Hotel Stella Maris är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Maris är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här sätter hotellmodern Renza en sann ära i att ge gästerna en annorlunda hotellupplevelse. Och så ligger stranden bara fem minuters promenad bort.

Eleganta miljöer

Överallt är det högt till de freskmålade taken och de åtta rummen är alla olika inredda, men gemensamt för dem alla är det antika utseende. Hotellet ligger på andra våningen men har en vacker trädgård där frukosten (buffé) kan avnjutas om vädret tillåter. Skulle vädret visa sig dåligt kan man tillbringa tiden i det lilla uppehållsrummet med flatscreen-TV, bibliotek och internet-point.

Läs mer om Hotel Stella Maris

Trädgårdsbar med stor tilldragningskraft

I trädgården framför hotellet ligger baren/caféet Little Apple med paviljonger och eleganta möbler. Frukost för hotellets gäster serveras här, när vädret tillåter. Det är endast tillgång till trädgården utifrån så du måste ut från hotellet och runt hörnet för at nå trädgården. Under eftermiddagstimmarna serveras lättare luncher och annat ätligt, och under kvällstimmarna drinkar och snacks för både hotellets gäster och gäster utifrån. Stämningen är sydländsk, avslappnad och lite exklusiv.

Rummen

- De 8 rummen är alla inredda på olika sätt - Junior-sviterna är större än Superior rummen, som igen är lite större än Standard-rummen. Alla rum har förvaringsbox, tillgång till internet (kontaktuttag - alternativt finns det wifi i det stora gemensamma rummet) och badrum med toalett, hårtork och dusch / badkar med massagefunktion.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Stella Maris

Läs personliga omdömen av Hotel Stella Maris som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Stella Maris. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Stella Maris

Varma dagar i Levanto

Det finns goda skäl till den höga beläggningen i området. Levanto är utmärkt som utgångspunkt för utflykter i området. Tillräckligt stort för att ha ut bra utbud av restauranger, men ändå med småstadskänsla. Hotel Stella Maris ligger mitt i centrum. Kort promenad oberoende av om man skall till stranden, restauranger eller bara sitta i parken med en glass. Rummet var bra. Vi var tre vuxna och det fungerade även om rummet vore perfekt för två. Blev erbjudna att byta till ett större rum, men var nöjda som det var. Personalen var tillmötesgående och såg till att vi blev väl omhändertagna. Boka gärna parkering städerna är trånga och det finns trevligare aktiviteter än att leta parkeringsplats. Vår bokning av parkering hade missats, men personalen fixade det.

Läs mer

Margareta med sällskap från Docksta i Sverige bodde på Hotel Stella Maris i Levanto från den 29. april till den 2. maj 2012.

Allting fungerade bara bra. Hotellet var bra, inga problem med något. Det ända vi kan klaga på var vädret, regn alla dagar, men det kan vi ju inta lasta er för.

Läs mer

Urban och fru från Halmstad i Sverige bodde på Hotel Stella Maris i Levanto från den 29. juni till den 2. juli 2011. Innan dess hade de bott på B&B Castello Monleone i Moneglia.

Vi har haft en fantastisk vecka med väldigt bra boende, tre dagarsvandring mellan de fem byarna som var helt fantastiska att strosa i samt några dagars slappande med sol och bad.Vi har upplevt in-italia som den bästa researrangör vi anlitat och kommer att anlita er fler gånger.Det enda vi saknade/missade var information att tågbiljetterna skulle stämplas på plats i stationerna för att undvika böter på tåget.

Läs mer

Bedömning av Hotel Stella Maris

Läs mer
 
search map